Little Nightmares III v novém traileru

Little Nightmares III v novém traileru
11:13, 30.10.2023

Ve hře Little Nightmares III budou muset dva hlavní hrdinové, Low a Alone, cestovat po Spirále a hledat cestu ven z Nicoty. Jejich cesta začíná v Nekropoli, zvláštním místě, které vyrostlo z pouštních písků a je poháněno nárazovými větry. Je popisováno jako město věčné energie a jisté smrti. Kdysi ho obývali Dwellers, ale dnes je starobylá metropole spíše městem duchů, kde se obě děti budou muset vyhnout několika nebezpečím, včetně Monster Baby.

Toto 18 minut dlouhé video z hraní hry Little Nightmares III, hrané v kooperativním režimu, hráče vtáhne do hlubin Nekropole a odhalí některá její tajemství.

Little Nightmares III bude poprvé v sérii možné hrát v online kooperaci, kdy se každý z hráčů může ujmout role jedné ze 2 nových postav, Low nebo Alone, v tomto hrůzném světě. Hra bude také plně hratelná v režimu jednoho hráče s umělou inteligencí ovládající druhou postavu.

Little Nightmares III vyjde v roce 2024 na PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.


DALŠÍ

CGwillWin