Sťahujte zadarmo Deliver Us Mars

Sťahujte zadarmo Deliver Us Mars
10:02, 27.11.2023

Po dlhšej dobe sa v rámci nášho bloku noviniek pozrieme na Epic Games Store. Aktuálna frea akcia tohto digitálneho obchodu je totižto lákavým sústom pre všetkých milovníkov vesmírnych adventúr opatrených špecifickou atmosférou. Do 30. 11. 2023 totižto pod svoje Epic členstvo môžete sťahovať Deliver Us Mars od KeokeN Interactive.

Pokračovanie oceňovanej hry Deliver Us The Moon, Deliver Us Mars, je atmosférické sci-fi dobrodružstvo, ktoré ponúka strhujúci zážitok s astronautmi. Preskúmajte nové hranice na misii plnej napätia a vysokých stávok, ktorej cieľom je získať späť koloniálne lode ARK ukradnuté záhadnou organizáciou Outward.

Desať rokov po misii Fortuna je ľudstvo bližšie k zániku než kedykoľvek predtým. Po záhadnom núdzovom volaní z Marsu sa najmladšia pozemská astronautka Kathy Johansonová pripojí k lodi Zephyr a jej posádke na poslednú misiu: získať späť koloniálne lode ARK, ktoré ukradol záhadný Outward, a spolu s nimi zabezpečiť prežitie ľudskej rasy.

Nastúpte na palubu lode Zephyr a vydajte sa na cestu zo Zeme na povrch Marsu. Prekonávajte a znášajte jeho drsný a neľútostný terén pri hľadaní tajomstiev, ktoré po sebe zanechal Outward. Použite rozum aj silu, aby ste prekonali psychické a fyzické výzvy, našli ARK a odhalili motiváciu tých, ktorí stoja za núdzovým volaním, ktoré vás sem priviedlo.

Zažite vysoko vybrúsený a pohlcujúci príbehový zážitok plný pútavej hrateľnosti. Každý moment je ručne spracovaný a prináša príbeh plný napätia a emócií spolu s hudbou od oceňovaného skladateľa Sandera Van Zantena, najmodernejším snímaním pohybu, ohromujúcou grafikou a tieňmi a odrazmi v reálnom čase, ktoré poháňa Unreal Engine.


DALŠÍ

CGwillWin