Street Fighter 6 a nové oblečky

Street Fighter 6 a nové oblečky
14:26, 01.12.2023

Víme, že jste na to čekali... dnes Street Fighter 6 přináší úžasné nové vzhledy pro 18 postav, aby hráči mohli vyrazit do ulic ve velkém stylu. Ať už se jedná o Dee Jayovo oblečení inspirované taneční scénou, Juriinu pohodlnou a útulnou mikinu, Marisiny krásné svatební šaty nebo jakýkoli jiný poutavý design, hráči se mohou od nynějška pochlubit svými novými kousky na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S a PC prostřednictvím služby Steam.

Dnes byla také přidána nová inovativní funkce, která hráčům umožní vybrat si oblečení a barvu soupeře během online zápasů. Pokud hráč vlastní oblečení a barvu, bude si moci odpovídajícím způsobem přizpůsobit vzhled svého soupeře. Soupeř nemusí vlastnit oblečení ani barvu a funkce neovlivní to, co soupeř vidí na své vlastní obrazovce.

Každý Outfit 3 bude k dispozici za 300 mincí pro bojovníky a bude obsahovat všech 10 dostupných barev. Na rozdíl od Outfitu 2 je Outfit 3 k dispozici pouze ke koupi a nelze jej odemknout prostřednictvím World Tour. Outfit 3 pro všechny postavy roku 1 - Rashida, A.K.I., Eda a Akumu - se objeví po vydání Akumy na jaře 2024.


DALŠÍ

CGwillWin