SPYxFAMILY a Street Fighter 6 spolupráce startuje právě teď!

SPYxFAMILY a Street Fighter 6 spolupráce startuje právě teď!
00:05, 10.01.2024

Počínaje dnešním dnem zahajuje masově populární anime série SPYxFAMILY speciální časově omezenou herní spolupráci s hrou Street Fighter 6 u příležitosti nadcházejícího vydání celovečerního filmu SPYxFAMILY CODE: White. Spolupráce obsahuje úžasné ručně vytvořené kostýmy avatarů, nové možnosti přizpůsobení avatarů a mnoho dalšího!

Pro všechny, kteří si přáli vyrazit do ulic jako Yor a Loid, se stává váš sen skutečností! Hráči si mohou svého avatara vybavit jedinečnými účesy Jora a Loida prostřednictvím tvůrce avatarů nebo si jejich oblečení zakoupit za 500 jízdenek v obchodě Battle Hub Collab Shop. Nebo pokud si hráči chtějí opravdu zvýšit úroveň své hry, mohou v nabídce tvorby avatara zadat níže uvedené kódy a vypadat ve hře stejně jako Yor nebo Loid!

- Kód pro avatara Yora: SPY_SF6_YOR
- Loidův avatar kód: SPY_SF6_LOID

Kromě toho všichni hráči, kteří se do hry přihlásí během časově omezené akce mezi 9. a 31. lednem, obdrží v nabídce "Novinky" v menu Multi speciální kolaborativní předměty, jako jsou fotorámečky, samolepky a tituly hráčů. Nový vzhled bude mít také Battle Hub, který bude spolupráci během akce připomínat.


DALŠÍ

CGwillWin