Ve World of Tanks se nadělují dárky

Ve World of Tanks se nadělují dárky
11:02, 21.12.2023

Tým World of Tanks pokračuje v šíření svátků velkým překvapením pro všechny velitele tanků! Aby byly oslavy obzvlášť štědré, připravili vývojáři řadu speciálních dárků zdarma pro všechny platformy.

Byl jsi dost hodný? Určitě!!!

Od 22. do 31. prosince najdou hráči World of Tanks na PC pod stromečkem speciální překvapení - zbrusu nový tank Patton, americký speciální střední tank IX. úrovně. Vozidlo je vyzdobeno v oslnivém sezónním 2D stylu a dodává bojišti sváteční nádech. Je to poprvé, co si všichni hráči mohou vzít vozidlo vysokého tieru zdarma.

Až do 31. prosince si hráči World of Tanks Blitz mohou vyzvednout Frostyho - americký sběratelský lehký tank VI. úrovně s okouzlující kamufláží "Jingle Bells". Mezitím ve hře World of Tanks Modern Armor již čeká herní adventní kalendář, který je denně plný dárkových balíčků.

Ale ten nejúžasnější a nejlepší dárek přijde až ve velký den. Tým 25. prosince vypustí do světa vyšperkovaný, zbrusu nový tank navržený exkluzivně pro toto sváteční období.To obtain all these gifts, players simply need to log in and get the goodies! Velvyslanec Holiday Ops 2024 Vinnie Jones má pro všechny tankisty speciální vzkaz:


DALŠÍ

CGwillWin