Mickey Mouse je připraven Vás vykuchat na potkání

Mickey Mouse je připraven Vás vykuchat na potkání
21:44, 01.01.2024

Máte rádi hororovky? A co hororové kooperace? Máte všechny achievementy a stovky odehraných hodin v Dead by Daylight? Tak právě pro vás bude chystaná novinka Infestation 88 od studia Nightmare Forge Games.

V rámci té se ujmeme role až 4 deratizátorů, kteří jsou v roce 1988 povoláni na likvidaci škůdců a záhadné nákazy, která se šíří městem. Po příjezdu ovšem zjistí, že problém s krysami, pavouky a další chamradí je to nejmenší co by je mělo trápit.

Kromě zamoření škůdci totiž na nebohé likvidátory budou čekat monstra vycházející nejen z městských legend, ale i známých postaviček jako je třeba právě myšák Mickey. Říkáte si jak je to možné? Jednoduše. Tvůrci využili toho, že na Mickeyho, respektive jeho původní verzi z roku 1928 vypršela Disneymu po 95 letech práva a stal se veřejným vlastnictvím. Použít ho tak nyní mohl kdokoliv třeba i pro takovouto řezničinu.

Deratizátoři se navíc budou muset vypořádat s nástrahami okolního prostředí a snažit se najít cestu do těžce přístupných míst, k čemuž jim bude sloužit rozsáhlá škála nástrojů a arzenálu pro likvidaci škodné, jejíž nepředvídatelnost má podle vývojářů zajistit znovuhratelnost titulu. Ten bude rozdělen na několik epizod na jejichž konci bude čekat nějaký z bossů včetně Mickeyho. Cestou k nim mají hráči údajně nacházet i náhodně rozmístěné předměty, které pomohou více s deratizací, ale rovněž budou sbírat zkušenosti nebo skiny, perky a další zajímavé itemy. Hra dorazí na Steam ještě letos v rámci předběžného přístupu.


DALŠÍ

CGwillWin