Demon Slayer -Kimetsu No Yaiba- Sweep the Board v nové ukázce

Demon Slayer -Kimetsu No Yaiba- Sweep the Board v nové ukázce
09:39, 13.02.2024

Společnost SEGA představila nový trailer ke hře Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!, jejíž uvedení na americký a evropský trh pro Nintendo Switch je naplánováno na 26. dubna 2024. Podívejte se na nejnovější trailer.

V novém videu se fanoušci seznámí se základní hratelností hry Sweep the Board! včetně některých vzrušujících miniher a událostí, které si můžete užít až ve čtyřech hráčích. Vše se odehrává na dynamických deskách, které jsou tematicky zasazeny do památných míst z anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, včetně sídla Tsuzumi, hory Natagumo nebo vlaku Mugen.

Hráči se také mohou podívat na kostky zabijáka démonů – každý zabiják démonů má svou vlastní sadu kostek, které mají jedinečné speciální efekty podle dané postavy. Po použití začne běžet časovač dobíjení na 3 kola, takže je třeba tento herní prvek používat účelně. Pokud se k vaší skupině připojí jiná postava, budete moci použít její kostky zabijáka démonů!

Fanoušci se mohou těšit na zážitek, který je určen pro hráče všech věkových kategorií i dovednostních úrovní. Hra vás rozveselí i pobaví! Další informace o hře včetně seznamu prodejců, kteří mají fyzickou edici k dispozici k předobjednání, najdete na oficiálních stránkách demonslayer-sweeptheboard.sega.com.

Zahrajte si Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! se všemi!

DEMON SLAYER: KIMETSU NO YAIBA SE MĚNÍ V DESKOVOU HRU:

Na deskách najdete ikonické dominanty z mangy Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, jako jsou hory Fujikasane, vlak Mugen, sídlo Tsuzumi a Asakusa! Hoďte kostkou a postupujte po čtvercích! Každá deska má denní a noční dobu. Během dne odehrajete události a minihry, abyste se připravili na noc. Až padne tma, budete hledat démony k zničení. Úkol je jasný: stát se největším zabijákem démonů!

HRAJTE ZA IKONICKÉ POSTAVY:

Hráči si mohou vybrat své oblíbené postavy, včetně Tanjira, Zenitsu, Inosukeho i někoho z devítky Hashira zabijáků! Nezuko, která nemůže být aktivní během dne, se objeví jako podpůrná postava, která bude hráčům pomáhat v celé hře!

BOJUJTE S DÉMONY POMOCÍ JOY-CONŮ:

V minihrách, ve kterých se střetnete s démony, jako je například Hand Demon, se budete moci při útočení ohánět Joy-Conem, jako byste měli v ruce meč Nichirin!


DALŠÍ

CGwillWin