Po dlhých rokoch práce je to tu! Harold Halibut má dátum vydania

Po dlhých rokoch práce je to tu! Harold Halibut má dátum vydania
11:56, 22.03.2024

Spomínam si ako som v rámci nášho spravodajstva písal prvú zmienku o existencii unikátnej adventúry Harold Halibut - bolo to ešte v roku 2017 a išlo o vtedy rozbiehajúcu sa Kickstarter kampaň. Vývoj samotný začal dekádu nazad.

Kampaň sa nakoniec ukázala byť neúspešná avšak ani to nemeckú spoločnosť Slow Bros neodradilo a nasledujúce roky pokračovali vo vývoji videohry vyrobenej doslova ručne - bábky, kulisy, animácie atď. Dlhý čas to vyzeralo, že sa ich snaha ukáže ako zbytočná, avšak dnes už je isté, aj po získaní silného vydavateľa, že Harold Halibut dorazí na PC a súčasné konzoly budúci mesiac. Stane sa tak presne 16. 4. 2024 a pri tejto príležitosti si môžete pustiť najnovší trailer a nasať tak tú špecifickú atmosféru, s ktorou Harold spravuje utopickú záchrannú loď v hlbinách oceánu.

Harold Halibut je ručne vytvorená príbehová hra o priateľstve a živote na vesmírnej lodi veľkosti mesta ponorenej v cudzom oceáne. Pridajte sa k Haroldovi pri skúmaní živého retro sveta budúcnosti plného jedinečných (plne nahovorených) obyvateľov, zatiaľ čo sa snaží čo najlepšie udržať vesmírnu loď a nájsť skutočný význam pojmu "domov".

  • Jedinečný stop-motion pohľad prostredníctvom 3D naskenovaných fyzických modelov. Áno, všetko, čo v hre vidíte, je vytvorené v skutočnom svete pomocou klasických techník sochárstva a modelárstva.
  • Plnohodnotné hlasové herectvo: Všetci podivuhodní obyvatelia Fedory ožívajú vďaka plnohodnotnému anglickému hlasu, ktorý povyšuje príbeh hry na filmové rozmery.
  • Rozsiahly súbor postáv: Spoznajte množstvo jedinečných postáv a spoznajte ich osobnosti, zvláštnosti a príbehy prostredníctvom zmysluplných rozhovorov.
  • Strhujúci filmový príbeh: Vydajte sa na cestu strhujúcim príbehom, ktorý podčiarkuje starostlivo naaranžovaný scenár, v ktorom sa mieša dráma, humor a napätie.
  • Translated with DeepL.com (free version)

    DALŠÍ
    
    CGwillWin