akce
Rekapitulace Xbox Games Showcase z pohledu Bethesdy

Rekapitulace Xbox Games Showcase z pohledu Bethesdy
10:49, 10.06.2024
DOOM: The Dark Ages

id Software odhalilo nejnovější díl úspěšné značky DOOM – DOOM®: The Dark Ages. V této akční střílečce pro jednoho hráče z pohledu první osoby, která je prequelem k oceňovaným hrám DOOM (2016) a DOOM Eternal, se hráči ocitnou v krví potřísněné kůži DOOM Slayera, ultimátní super zbraně bohů a králů, ve středověké válce proti peklu.

Hráči budou likvidovat nepřátele pomocí ničivých favoritů, jako je super brokovnice, a zároveň budou používat rozmanité nové zbraně pro drcení kostí včetně zcela nové a univerzální štítové pily. Vtrhněte na démony zamořená bojiště během divokých přízemních soubojů inspirovaných původní hrou DOOM. Vzlétněte na hřbetu lítého Mecha draka a drťte gigantické démony na kaši v obřím mechu jménem Atlas. DOOM: The Dark Ages, filmový příběh o původu Slayerovy zuřivosti, vyjde na Game Pass, Xbox Series X|S, PC a PlayStation 5 v roce 2025.

Indiana Jones and the Great Circle

Studio MachineGames ve spolupráci s Lucasfilm Games dnes odhalilo novou filmovou ukázku ze své chystané dobrodružné hry Indiana Jones and the Great Circle™. Tato ukázka představila klíčový střet v zasněžené krajině, kde Indy a Gina učiní objev hluboko v Himalájích. Tento filmeček ukázal, že díky příběhovým herním prvkům bude Indiana Jones and the Great Circle působit jako autentický zážitek s Indiana Jonesem.

Ve hře Indiana Jones and the Great Circle se hráči vžijí do role slavného dobrodruha Indiana Jonese v dobrodružství pro jednoho hráče z pohledu první osoby zasazeném mezi události Dobyvatelů ztracené archy™ a Poslední křížové výpravy™, aby odhalili jedno z největších tajemství dějin. Píše se rok 1937, zlé síly pročesávají svět a hledají tajemství prastaré moci spojené s Velkým kruhem a předstihnout je může jen jeden člověk – Indiana Jones. Indiana Jones and the Great Circle vyjde ještě letos, takže si počkejte na novinky.

Starfield: Shattered Space

Bethesda Game Studios dnes oznámilo první podrobnosti o Starfield: Shattered Space, novém příběhovém rozšíření pro Starfield. Ve městě Dazra, hlavním městě utajené domovské planety House Va'Ruun, se probouzí záhadná síla. Prozkoumejte děsivou kosmickou hrozbu, objevte novou planetu a najděte jedinečné zbraně, skafandry a vybavení v tomto zcela novém dobrodružství.

Během dnešní přehlídky byla rovněž oznámena červnová aktualizace pro Starfield. Červnová aktualizace pro Starfield bude ke stažení dnes večer na PC a konzolích a přináší spuštění Creations, nové funkce lovu odměn a zcela nové úkoly Trackers Alliance, vylepšení kontaktních zbraní a další. Creations představují oficiální podporu modů pro Starfield. Hráči si mohou zdarma stáhnout Creation Kit a začít vytvářet své vlastní Creations. Creations může vytvářet každý z komunity a nahrávat je prostřednictvím nabídky Creations. Hráči tam rovněž najdou Creations od Bethesda Game Studios a také Creations od ověřených tvůrců.

Fallout 76 – Skyline Valley

Bethesda Game Studios s radostí oznamuje nové velké rozšíření Skyline Valley pro Fallout 76, které vyjde 12. června na všechny platformy, a to zdarma pro všechny hráče Fallout 76. Skyline Valley poprvé rozšíří mapu Fallout 76 na jih do zcela nového regionu Shenandoah, kde budou hráči vyšetřovat příčinu elektrické bouře, která jim víří nad hlavou, a odhalí tajemství Vaultu 63, kde se setkají s jeho obyvateli a děsivým novým typem ghúlů – The Lost.

Fallout 76: Skyline Valley umožní hráčům prozkoumat zcela nový, kopcovitý region Shenandoah a odhalit nový příběh, který představí obyvatele Vaultu 63 – ghúly. V tomto chystaném rozšíření hráči narazí na nový typ nepřítele, super nabitého ghúla s elektrifikovanými zbraněmi a zbrojí, a odhalí jeho záhadný původ. Díky pronásledování bouří v nové veřejné události Dangerous Pastimes a bitvám s novými regionálními bossy Storm Goliaths vás čeká spousta nového obsahu a příběhu, který si můžete zahrát díky Fallout 76: Skyline Valley. Fallout 76: Skyline Valley vyjde 12. června na Steam, Xbox Series X|S, Xbox One a PlayStation 5 a 4. Fallout 76 je rovněž dostupný v rámci Xbox Game Pass a PlayStation Plus Extra.

The Elder Scrolls Online

Při příležitosti oslav 10. výročí The Elder Scrolls Online vydalo ZeniMax Online Studios nový herní trailer, který představuje spoustu způsobů, jak si mohou staří i noví hráči užít ESO a neuvěřitelnou komunitu, která je s ním spojená. Trailer navíc oznámil, že předplatné The Elder Scrolls Online s názvem ESO Plus je zdarma pro všechny odteď až do 19. června. Tato zkušební verze ESO Plus obsahuje všechny minulé kapitoly kromě Gold Road na všechny platformy a Necrom na konzole, jakož i přístup k veškerému předchozímu obsahu DLC, který do ESO vyšel od vydání v roce 2014.

Tento měsíc vyšla nejnovější kapitola pro The Elder Scrolls Online s názvem Gold Road na PC, která přinesla 30 hodin nových hlavních úkolů s novou zónou West Weald a novým systémem Scribing a uzavírá příběh, který začala sága Shadows Over Morrowind saga v roce 2023 díky příběhu o Zapomenuté princezně Ithelii. The Elder Scrolls Online: Gold Road je nyní dostupné na PC a Mac a 18. června vyjde na konzole Xbox a PlayStation.


DALŠÍ

CGwillWin