hw
Ponorte sa hlbšie do zóny s novým S.T.A.L.K.E.R. 2 trailerom

Ponorte sa hlbšie do zóny s novým S.T.A.L.K.E.R. 2 trailerom
11:11, 10.06.2024

Trailer, ktorý je celý nahovorený v ukrajinčine, predstavuje mnoho nových detailov a poznatkov o hre S.T.A.L.K.E.R. 2 spôsobom, ktorý bude mnohým hráčom série okamžite známy. Hráči sa vžijú do úlohy osamelého stalkera menom Skif a musia sa pohybovať v nebezpečnom a záhadnom prostredí plnom agresívnych mutantov, radiácie a zradných ľudských frakcií.

Tento nový trailer je plný úplne nových odhalení, ktoré ukazujú rôzne zážitky od rozmanitých lokalít až po stretnutia s mutantmi a archeanomaliami. Hráči uvidia aj centrá, kde si môžu oddýchnuť a pripraviť sa na ďalšiu intenzívnu misiu. Zábery z hry sú popretkávané príbehovými kúskami, ktoré zdôrazňujú dôležitosť nelineárneho príbehu v hre S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Trailer s príznačným názvom „Čas príležitostí“ odráža bezhraničný potenciál v tejto neľútostnej krajine. Ako uvidíte Zónu vy? A ako si bude pamätať ona vás?

V priebehu leta sa môžete tešiť na ďalšie oznámenia o hre S.T.A.L.K.E.R. 2. Táto upútavka predstavuje začiatok vzrušujúcej cesty plnej odhalení a aktualizácií, ktorá povedie k vydaniu hry.


DALŠÍ

CGwillWin