hw
NVIDIA DLSS 3 zajistí v Pax Dei trojnásobnou snímkovou frekvenci

NVIDIA DLSS 3 zajistí v Pax Dei trojnásobnou snímkovou frekvenci
15:57, 20.06.2024

Technologie GeForce RTX v čele s NVIDIA DLSS jsou integrovány do stále více her. Aktuální přehled novinek je následující:

Sandboxová MMO hra Pax Dei je nyní k dispozici v předběžném přístupu ve službě Steam. Tvůrci hry Mainframe Industries spolu se svými partnery z vydavatelství New Tales zvou hráče, aby se zapojili do tvorby živého virtuálního světa, který mohou obývat po mnoho let. Již od vydání titul disponuje technologiemi NVIDIA DLSS 3 a Reflex.

Klik pro zvětšení (NVIDIA DLSS 3 zajistí v Pax Dei trojnásobnou snímkovou frekvenci)

Na desktopových GPU GeForce RTX řady 40 zajistí DLSS 3 ve 4K průměrně 3× vyšší snímkovou frekvenci. To umožňuje majitelům GeForce RTX 4070 a rychlejších karet hrát Pax Dei při více než 70 snímcích za sekundu na maximální detaily. A majitelé nejrychlejších GPU mohou hrát dokonce až se 145 snímky za sekundu.

Still Wakes The Deep od Secret Mode je pro studio The Chinese Room, tvůrce kritikou uznávaných her, jako je Amnesia: A Machine for the Pigs, Everybody's Gone to the Rapture a Dear Esther, návratem k žánru hororových her z pohledu první osoby. Zde se k již výše zmíněným technologiím přidává také NVIDIA DLAA. NVIDIA DLSS 3 pak ve 4K s maximálním nastavením přinese 2,6násobný nárůst snímků za sekundu, což umožňuje mnoha konfiguracím dosáhnout výrazně nad 60 FPS a výkonnějším sestavám dokonce přes 100 FPS.

Skye: The Misty Isle od Aurora Game Studios je hyperrealistická vikingská hra o přežití, která se odehrává na majestátním ostrově Skye. Early Access startuje 19. června a také přinese DLSS 3 s funkcí Frame Generation, která dodá v průměru 2,4x více FPS. K dispozici samozřejmě bude také NVIDIA Reflex pro snížení latence.


DALŠÍ

CGwillWin