Hitman loví Conora McGregora

Hitman loví Conora McGregora
13:47, 27.06.2024

IO Interactive, nezávislý vývojár a vydavateľ videohier, ktorý stojí okrem iného za medzinárodne uznávanou sériou HITMAN, dnes predstavuje Elusive Target s podobizňou a hlasom svetovej superhviezdy a legendy MMA Conora McGregora. Conor McGregor vystupuje v hre HITMAN World of Assassination ako The Disruptor, multimilionársky MMA bojovník s celosvetovou slávou, ktorý sa pustil do sporu s generálnym riaditeľom významnej technologickej spoločnosti, čím si na chrbát privolal terč. Misia The Disruptor je celosvetovo dostupná na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC od dnešného dňa, štvrtka 27. 6 do pondelka 29. 6.

"Vek Rozvracača je tu! Pri tvorbe postavy a jej oživovaní som si užil veľa zábavy. Nemôžem sa dočkať, až sa ho hráči pokúsia zlikvidovať - Agenta 47 čaká životný boj!" podelil sa o svoje pocity Conor McGregor.
"Sme nadmieru nadšení, že môžeme Conora priviesť do hry HITMAN World of Assassination. Hráči si túto novú misiu, ktorá spája to najlepšie z hry HITMAN World of Assassination so surovou charizmou a energiou jedného z najúspešnejších športovcov na svete, naozaj užijú. Teším sa, že sa naši hráči ponoria do tejto novej misie a budú si užívať to, čo tím vytvoril." povedal Hakan Abrak, generálny riaditeľ spoločnosti IO Interactive.

Misia Disruptor privádza hráčov späť na ostrov Sgàil počas konkláve tajnej organizácie Ark Society, ktorá sa skladá z najbohatších a najmocnejších ľudí sveta. Cieľom je multimilionársky bojovník MMA, známy ako "The Disruptor", ktorý sa má zúčastniť boja proti generálnemu riaditeľovi spoločnosti Quantum Leap a nadšencovi bojových športov Timovi Quinnovi. V obave, že celá skúška Tima Quinna zosmiešni, poverili zainteresované strany v spoločnosti Quantum Leap agenta 47, aby v záujme spoločnosti Disruptora zneškodnil skôr, než zaútočí.

Túto misiu si môžu nováčikovia v hre HITMAN zahrať zadarmo v bezplatnom štartovacom balíku, pričom si ju môžu zopakovať toľkokrát, koľkokrát chcú, a to počas celého trvania misie. Hráči hry HITMAN World of Assassination majú prístup k misii The Disruptor zadarmo. Od dnešného dňa, 27. 6, je k dispozícii aj balíček DLC The Disruptor, ktorý okrem iného hráčom hry Hitman World of Assassination umožní trvalý prístup k misii v rámci arkády Elusive Target.


DALŠÍ

CGwillWin