Dr Disrespect sa priznal a všetky firmy od neho dávajú ruky preč

Dr Disrespect sa priznal a všetky firmy od neho dávajú ruky preč
10:30, 28.06.2024

Tento týždeň sa Guy Beahm aka Dr Disrespect dozvedel, že herná spoločnosť ktorú pomáhal založiť, ho s okamžitou platnosťou hodila cez palubu a dôvod je viac ako vážny. Z Twitchu totižto presiaklo na verejnosť tajomstvo ohľadom jeho štyri roky starého banu, ktorého dôvodom bolo posielanie nevhodných sexuálnych správ cez Whisper - streamer sa týmto spôsobom snažil dohodnúť na stretnutí s neplnoletou osobou. Akokoľvek sám doktor tvrdí, že nikdy k ničomu nelegálnemu nedošlo, tak priznal, že ku poslaniu správ naozaj došlo.

Od momentu odhalenia pravdy sa začal kolotoč, pre neho, nepríjemných rušení akýchkoľvek spoluprác s týmto kedysi extrémne populárnym streamerom. Midnight Society sme už spomínali, ale pre Disrecpecta je vôbec najzásadnejším demonetizovanie jeho YouTube kanálu, ktorý mu doteraz generoval pravidelný zisk. Je dosť možné, že kanál mu bude navyše kompletne zmazaný. Okrem YouTube katastrofy došlo aj na rozviazanie spolupráce s NFL tímom San Francisco 49ers, pre ktorý streamer ako fanúšik robil rôzne reklamné eventy. A aby toho nebolo málo, tak z výplatnej pásky ho odstrihol aj známy výrobca hardvéru, firma Turtle Beach a z hry NBA 2K24 odstránili jeho digitálny avatar.

Guy Beahm alias Dr Disrespect nateraz oznámil odchod zo scény a má v pláne si zobrať dlhú dovolenku a venovať sa svojej rodine. Otázkou je, ako bude prebiehať jeho neskorší návrat a či sa po istom čase celý ten nateraz rozbehnutý "cancel proces" podarí nejako umierniť.


DALŠÍ

CGwillWin