Titul BLEACH Rebirth of Souls se představuje

Titul BLEACH Rebirth of Souls se představuje
07:27, 10.07.2024

Společnost Bandai Namco Europe oznámila BLEACH Rebirth of Souls, novou videohru podle legendární série, kterou vytvořil Tite Kubo. Hra, kterou vyvinula společnost Tamsoft Corporation a na jejímž ozvučení se podílel Takeharu Ishimoto, bude k dispozici na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S a PC.

Ve hře BLEACH Rebirth of Souls se hráči mohou převtělit do některých oblíbených postav z legendární anime série a bojovat v bitvách, které prověří jejich mocné schopnosti meče. Díky možnosti odemknout si v bitvě nové čepele a podoby mohou hráči zvrátit jakýkoli výsledek, protože jejich postava se může stát silnější.

BLEACH Rebirth of Souls bude obsahovat některé z nejznámějších postav z této série, jako jsou Ichigo Kurosaki, Rukia Kuchiki, Uryu Ishida, Yasutora Sado (Chad) a mnoho dalších, které budou upřesněny později.

BLEACH je velmi populární akční komiksová série o boji s mečem, která vycházela v časopise Shōnen manga Weekly Shonen Jump vydavatelství Shueisha v letech 2001 až 2016. Televizní animovaný seriál se vysílal od roku 2004 do března 2012 a doposud byly vydány celkem čtyři filmové verze. Závěrečná kapitola Tisíciletá krvavá válka (Thousand-Year Blood War Arc), která obsahuje zcela nové návrhy postav a silnější charaktery, se vysílá od roku 2022. BLEACH se těší nadšené podpoře nejen v Japonsku, ale i po celém světě, a jeho popularita stále roste.


DALŠÍ

CGwillWin