GUNDAM BREAKER 4 a možnost testu pro všechny

GUNDAM BREAKER 4 a možnost testu pro všechny
03:31, 10.07.2024

GUNDAM BREAKER 4, hack-and-slash looter hra, která vyjde 29. srpna 2024 na Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 a PC přes Steam, se dočká otevřeného síťového testu, který začne 19. července a umožní hráčům vyzkoušet si část hry a začít vytvářet své oblíbené Gunply.

GUNDAM BREAKER 4 test umožňuje hráčům rozbíjet, stavět a bojovat až se dvěma svými přáteli a plnit některé úkoly, upravovat své Gunply, aby dosáhli svého cíle - vytvořit toho nejlepšího Gunpla. Předběžné stahování začne 18. července o půlnoci středoevropského času, přičemž ONT proběhne v níže uvedených časech:

Den 1, Pátek 19. července:
Session 1 od 2 hodin ráno do 7 hodin ráno
Session 2 od 11 hodiny dopoledne do 16 hodiny odpoledne
Den 2, Sobota 20. července až Neděle 21. července

Hra k dispozici od 20. července od 4 hodiny ráno do to 21. července do 8 hodiny ráno



Kromě testu bude při vydání hry GUNDAM BREAKER 4 29. srpna k dispozici také spolupráce s PAC-MANem. K dispozici bude úroveň inspirovaná ikonickými bludišti PAC-MAN, kde budou mít hráči za úkol porazit obří Gundam RX-78-2 s motivem PAC-MAN. Při hraní této mise budou hráči moci získat emblém s motivem PAC-MAN a použít ho na své Gunpla.

GUNDAM BREAKER 4 vyvíjí společnost CRAFTS & MEISTER Co., Ltd. a hráči v něm budou moci bojovat proti nepřátelům sólo nebo až se dvěma kamarády v kooperativním multiplayeru. Kromě toho se hra vrací ke kořenům série a umožňuje hráčům vytvořit si Gunpla svých snů s velkou sbírkou mobilních obleků a dosavadních součástek a také s novým dioramatickým režimem.

GUNDAM BREAKER 4 bude uveden na trh 29. srpna 2024 a již nyní je k dispozici k předobjednání na Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 a PC prostřednictvím služby Steam.


DALŠÍ

CGwillWin