První detaily o hře Transformers: Galactic Trials

První detaily o hře Transformers: Galactic Trials
03:34, 10.07.2024

Outright Games, přední vydavatel interaktivní zábavy pro celou rodinu, ve spolupráci s Hasbrem, přední hračkářskou a herní společností, s potěšením odhaluje první detaily o připravované videohře TRANSFORMERS: Galactic Trials. Tato jedinečná závodní adventura s prvky rogue-lite, vyvinutá společností 3DClouds a založená na kultovní značce TRANSFORMERS, nabídne fanouškům intenzivní spojení arkádových závodů a soubojů s roboty. Hra TRANSFORMERS: Galactic Trials vyjde 11. října 2024 a bude k dispozici na PlayStation 4®, PlayStation 5®, Nintendo Switch™, Xbox One, Xbox Series X|S a Steam.

Poté, co zlý NEMESIS PRIME ukradne prvotní relikvii, musí se AUTOBOTI a DECEPTICONS vydat na strhující dobrodružství, aby tyto artefakty získali zpět a ovládli neuvěřitelné schopnosti, které jim propůjčují. Fanoušci mohou hrát za ikonické AUTOBOTY nebo DECEPTICONY, včetně Bumblebeeho, Megatrona, Elita-1 a Optima Primea, a závodit na bitevních okruzích, aby posbírali relikvie a porazili protivníky. Hra zahrnuje jak tradiční arkádové závody v podobě vozidel, tak dynamický boj v podobě botů, kdy hráči musí porazit nepřátele a dostat se do cíle.

Jak hráči postupují a sbírají nové relikvie, zvyšují své schopnosti a odemykají nové ikonické hratelné postavy a skiny. K dispozici jsou dva herní režimy. Hrajte Galactic Trials a postupujte úrovněmi a sbírejte relikvie v režimu pro jednoho hráče. V režimu Arcade se spojte s kamarádem v lokálním multiplayeru pro 2 hráče a zúčastněte se rychlého závodu, vytvořte si vlastní závodní zážitek s vlastní tratí, postavou a zbraněmi nebo se zúčastněte specializovaných turnajů založených na různých lokacích.


DALŠÍ

CGwillWin