Forza Motorsport představuje Proximity Radar a další novinky

Forza Motorsport představuje Proximity Radar a další novinky
10:11, 16.07.2024

Červencová aktualizace Forza Motorsport je zaměřena na vylepšení hratelnosti pomocí nového prvku Proximity Radar a funkce umožňující přehrávat uložené záznamy závodů. Ale ještě než se vrhneme na nové prvky a funkce, chceme potvrdit, že v polovině srpna přibude do hry další nová trať.

Nový Proximity Radar

Pomocí funkce radaru můžete nově identifikovat slepé úhly a snáze se tak vyhýbat nechtěným kolizím, aby vaše jízda byla plynulá a čistá, zvlášť pokud používáte kameru z kokpitu, kapoty nebo nárazníku. Car Proximity Radar si můžete aktivovat a nastavit v nabídce Settings a podsekci Gameplay & HUD, kde si rovněž můžete zvolit, které umístění HUD vám vyhovuje nejlépe.

Vylepšení pro záznamy

V rámci této aktualizace byly záznamy z jízdy doplněny o vertikální seznam jezdců pro snazší výběr konkrétního vozu, mapu trati, možnosti viditelnosti HUD a navigační vylepšení pro uživatele s klávesnicí a myší. Brzy bude navíc následovat zásadní aktualizace celé sekce záznamu, která přinese dynamické změny pořadí a údajů v seznamu jezdců, počítadlo kol a nové typy kamer.


DALŠÍ

CGwillWin