Vyhrávejte se svým klubem v EA SPORTS FC 25

Vyhrávejte se svým klubem v EA SPORTS FC 25
07:42, 18.07.2024

Společnost Electronic Arts dnes představila další fotbalovou kapitolu v podobě hry EA SPORTS FC 25, která vyjde 27. září 2024. Série EA SPORT FC pokračuje, coby největší fotbalová platforma, ve svém rozvoji, protože je naplněna inovacemi, jimž vévodí režim Rush a systém FC IQ, aby nabídla dosud nejautentičtější a sociálně nejpropojenější zážitky. Slavnostní premiéru měl také první trailer EA SPORTS FC 25, v němž byl na scénu uveden Jude Bellingham jako tvář přebalu hry a globálně uznávaná fotbalová hvězda v podobě, jak ji zpracoval herní engine Frostbite.

„V EA SPORTS FC 25 posilujeme fotbalovou vizi budoucnosti, kde je středobodem všeho fanoušek, posouváme hranice možného prostřednictvím FC IQ na bázi umělé inteligence a reálných dat k modernizaci taktického chování hráčů a doplňujeme tím možnosti systémů HyperMotionV a herních stylů,“ řekl Nick Wlodyka, hlavní viceprezident a generální manažer skupiny EA SPORTS FC. „Přinášíme fanouškům inovativní způsoby hraní prostřednictvím módu Rush, což je zážitek s dosud největší mírou sociálního kontaktu a zapojení, jaký jsme kdy vytvořili. Pokračujeme také v budování autentického zastoupení fotbalu v podobě ženské kopané v režimu Kariéra.“

EA SPORTS FC 25 přináší Rush, zcela nový herní zážitek 5v5, který obsahuje stejné ovládání a reálnou fotbalovou mechaniku jako v zápasech 11v11. Je dostupný v režimech Football Ultimate Team™, Kluby a Výkop a je na míru vytvořen k hraní až se čtyřmi přáteli v týmu o pěti hráčích, kde posledním je brankář ovládaný umělou inteligencí. Ve variantě pro jednoho hráče v režimu Kariéry trenéra Rush umožní kontrolovat také vývoj hráčů v mládežnické akademii v průběhu celé sezóny doplněné o hratelné turnaje 5v5.

Systém FC IQ znamená kompletní přepracování taktiky v každém zápase 11v11 prostřednictvím větší kontroly nad celkovou strategií, zatímco systém umělé inteligence na bázi reálných dat některých z největších fotbalových týmů světa ovlivňuje taktické počínání hráčů v rámci zcela nových hráčských rolí. Inovované týmové taktiky a realističtější kolektivní pohyb znamenají modernější poziční hru na obou koncích hřiště podle autentických herních stylů a nabízí zápas od zápasu větší variabilitu.

V režimu Kariéra postaví Živé startovní body hráče do středu zásadních událostí skutečného světa fotbalu, jako jsou například převzetí vedení klubu po uzavření přestupového okna uprostřed rozehrané sezóny nebo změna na trenérském postu. Kromě toho se letos vůbec poprvé v Kariéře objeví ženská část, čímž bude dosaženo rovnosti s jejím mužským protějškem, a to v rámci pokračující snahy série EA SPORTS FC o rozvoj ženského fotbalu.

EA SPORTS FC 25 bude možné hrát od 27. září 2024, přičemž majitelé Ultimate Edition budou mít od 20. září 2024 výhodu přednostního přístupu. EA SPORTS FC 25 vyjde pro platformy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC a Nintendo Switch a už teď je možné si hru předobjednat.

Fanoušci, kteří si předobjednají Ultimate Edition do 20. srpna, obdrží řadu benefitů, jako jsou speciální časově omezené předměty historických hráčů k vybudování sestav ve Football Ultimate Teamu, a to jak v EA SPORTS FC 24 (v prodeji samostatně) a EA SPORTS FC 25.

Členové předplatného EA Play získají možnost zahrát si EA SPORTS FC 25 přednostně až 10 hodin, a to od 20. září. Mohou se také těšit na opakované odměny, jako jsou žetony pro draft v měsíčních draftech ve Football Ultimate Teamu a sezónní klubové odměny, slevu 10 % na body FC Points a mnoho dalšího. Další informace o EA Play najdete na www.ea.com .


DALŠÍ

CGwillWin