GSC Game World oznamuje nový dátum vydania hry S.T.A.L.K.E.R. 2

GSC Game World oznamuje nový dátum vydania hry S.T.A.L.K.E.R. 2
14:54, 25.07.2024

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl sa posúva o mesiac. Po novom príde na trh 20. 10. 2024, pričom pôvodne plánovaný dátum, ako určite dobre viete, bol 5. 9. Autori jednoducho potrebujú viacej času na doladenie všetkých aspektov svojej doteraz najväčšej videohry a je jasné, že skalná sorta fanúšikom im ten čas s radosťou poskytne. Pod citáciou nižšie už vás čaká najnovší trailer a pod ním malé veľké prekvapenie.

„Vieme, že vás čakanie možno unavuje, a naozaj si vážime vašu trpezlivosť. Tieto dva mesiace navyše nám dajú možnosť opraviť ďalšie „neočakávané anomálie“ (alebo jednoducho „chyby“, ako ich nazývate). Vždy sme vďační za vašu neustálu podporu a pochopenie - znamená to pre nás veľa. Sme rovnako nedočkaví ako vy, aby sme hru konečne vydali a aby ste si ju mohli vyskúšať na vlastnej koži.“ povedal Jevhen Grygorovič, riaditeľ hry v spoločnosti GSC Game World.

Keďže sa spustenie hry blíži, tím GSC Game World je pripravený podeliť sa s verejnosťou o doteraz najväčšiu a najrozsiahlejšiu aktualizáciu projektu S.T.A.L.K.E.R. 2 Video nazvané Developer Deep Dive bude mať premiéru v spolupráci s Xboxom 12. 8. 2024 a bude obsahovať množstvo doteraz nevideného obsahu vrátane rozhovorov zo zákulisia, nových záberov na svet Stalkera a kompletný prechod cez úvodnú príbehovú misiu.


DALŠÍ

CGwillWin