Space Marine 2 bude mít parádní dárek k předobjednávkám

Space Marine 2 bude mít parádní dárek k předobjednávkám
09:37, 07.08.2024

Legendární vesmírný mariňák Titus čeká ve své silové zbroji, až se s ním postavíte hrůzám z hlubin galaxie v epických bitvách na vzdálených planetách. Fanoušci světa Warhammeru 40,000 se při předobjednávce PlayStation 5 a Xbox Series X/S verzí Space Marine 2 mohou těšit na magnetickou pečeť čistoty.

Pečetě čistoty symbolizují, že nositel není kontaminován sebemenší nákazou Chaosu. Mají podobu voskových pečetí a pergamenu s vyrytými prohlášeními a modlitbami. Jednotky mariňáků je hrdě vystavují na obdiv na svých silových zbrojích, zbraních a vozidlech. Tyto pečetě jsou mariňákům slavnostně uděleny před bitvou při zpěvu litanií k uctění Primarchy a Císaře Lidstva. Tyto pečetě jsou udělovány až když se mariňák osvědčí v bitvě a splňuje všechny ideály kapituly.

Ve Warhammer 40,000: Space Marine 2 od autorů veleúspěšné kooperativní střílečky World War Z se chopíte role vesmírného mariňáka, brutálního Císařova válečníka s nadlidskými schopnostmi a postavíte se na odpor houževnatým tyranidským rojům v ohromující nové kampani. Hrajte sami nebo až se 2 přáteli v kooperativní hře pro 3 hráče. Nebo braňte Impérium v nekonečně brutálních a opakovaně hratelných misích až 3 hráčů proti počítačovým nepřátelům. Na výběr budete mít ze 6 tříd vojáků, pro které budete odemykat nové dovednosti a vzhledy. Také můžete vést věčnou válku proti nepřátelům v drsných PvP zápasech 6 proti 6 a vybojovat slávu své frakci!

Klik pro zvětšení (Space Marine 2 bude mít parádní dárek k předobjednávkám)

Warhammer 40 000: Space Marine 2 vychází 9. září 2024 s českými titulky na PlayStation 5, Xbox Series a digitálně na PC. Předobjednejte si Warhammer 40,000: Space Marine 2 Standard Edition a získejte ještě DLC Macragge’s Chosen. DLC Macragge’s Chosen obsahuje ultramariňáky inspirovanou sadu skinů pro bolterovou pušku, řetězový meč a nárameník Crux Terminatus. K dispozici je také Gold Edice s předběžným přístupem 4 dní a Season Pass.


DALŠÍ

CGwillWin