Forza Motorsport představuje Road Atlanta a závodění ve více třídách

Forza Motorsport představuje Road Atlanta a závodění ve více třídách
09:22, 14.08.2024

Nejnovější aktualizace hry Forza Motorsport se zaměří na výkonné závodní vozy v řadě kategorií a tříd a přinese do ní špičkových silniční závodní okruh Michelin Raceway Road v americké Atlantě.

Michelin Raceway Road Atlanta

Tento závodní okruh dokázal přilákat nejednu populární sérii motorsportu v Severní Americe. Teď se vrací i do hry Forza Motorsport se všemi stoupáními a klesáními a pestrou škálou zatáček, které jsou ideální pro testování limitů výkonnosti vašeho oblíbeného sériového nebo speciálně vyladěného závodního speciálu. A rovnou si můžete poznamenat, že další novou trať vám nabídneme v aktualizaci č. 13 naplánované na polovinu října.

Vytrvalostní závodění ve více třídách

Do hry Forza Motorsport se vrací vytrvalostní závody s větší porcí akce, potřebou větších dovedností a novými výzvami v rámci multiplayerových soubojů napříč několika třídami. Zkuste, jak jste rychlí při měnících se podmínkách, popasujte s pomaleji jedoucími vozy a pokuste se zajet lepší časy než vozy vyšších tříd.

Logitech TRUEFORCE

Do hry byla přidána oficiální podpora technologie Logitech TRUEFORCE. Tato vysoce přesná funkce zpětné vazby je navržena tak, aby simulovala reálné podmínky na trati, a nabídla tak rozšířený pohlcující zážitek pro hráče používající podporované volanty s Logitech TRUEFORCE.


DALŠÍ

CGwillWin