akce
Indiana Jones and the Great Circle vyjde 9. prosince, na PS5 si lze hru přidat na seznam přání

Indiana Jones and the Great Circle vyjde 9. prosince, na PS5 si lze hru přidat na seznam přání
07:36, 21.08.2024

Během živého zahajovacího večera na gamescomu bylo oznámeno, že Indiana Jones and the Great Circle vyjde 9. prosince na konzole Xbox Series X|S, PC a Game Pass a později na PlayStation 5 na jaře 2025. Indiana Jones and the Great Circle je nyní možné předobjednat na konzole Xbox Series X|S a PC, přičemž na PlayStation si lze hru přidat na seznam přání. Hráči, kteří si koupí Premium Edition, Premium Upgrade nebo Collector’s Edition, obdrží 3denní předběžný přístup, který začne 6. prosince.

Hra Indiana Jones and the Great Circle od MachineGames ve spolupráci s Lucasfilm Games, zasazená mezi události filmů Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy a Indiana Jones a Poslední křížová výprava™, hráče uvrhne do zcela nového příběhového dobrodružství pro jednoho hráče. Ti se díky kombinaci klasických prvků, řešení hádanek a kontaktního souboje vydají na autentický zážitek s Indianou Jonesem kolem světa, kde se pokusí porazit zlověstné síly, které jim v tom budou bránit.

Hráči se rovněž mohou těšit na další obsah díky DLC Indiana Jones and the Great Circle: The Order of the Giants. Toto příběhové DLC bude dostupné po vydání v rámci Premium, Premium Upgrade a Collector‘s Edition, podrobnosti budou oznámeny později. Nyní lze také předobjednat fyzickou i digitální edici na konzole Xbox Series X|S a PC. Podrobnosti o předobjednávkách najdete zde.

Možnosti předobjednávek jsou následující:
  • Standard Edition – digitální + fyzická
  • Premium Edition – digitální + fyzická
  • Premium Upgrade – pouze digitální [vyžaduje základní hru]
  • Collector‘s Edition – pouze fyzická

  • Všechny předobjednávky zahrnují Last Crusade Pack, který obsahuje herní kosmetické předměty: oblek Traveling Suit Outfit a bič Lion Tamer Whip. Kromě balíčku Last Crusade Pack budou edice Premium a Premium Upgrade zahrnovat 3denní předběžný přístup od 6. prosince, příběhové DLC Indiana Jones and the Great Circle: The Order of the Giants, kosmetický předmět Temple of Doom Outfit a digitální artbook.

    A nakonec Collector’s Edition bude obsahovat 28cm glóbus Great Circle s logickým mechanismem, který můžete vyřešit a odemknout tak ukryté úložiště. Sběratelská edice rovněž obsahuje repliku Allmaker Relic, dobrodružný deník a obal SteelBook, plus veškerý digitální obsah uvedený výše. Kompletní detaily o Collector‘s Edition pro Indiana Jones and the Great Circle můžete najít zde. Indiana Jones and the Great Circle vyjde na konzole Xbox Series X|S, PC a Game Pass 9. prosince a později na PlayStation 5 v létě 2025.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin