Opravujte zničené cesty a průmyslové areály ve hře RoadCraft od tvůrců SnowRunner

Opravujte zničené cesty a průmyslové areály ve hře RoadCraft od tvůrců SnowRunner
14:23, 27.08.2024

Společnosti Focus Entertainment a Saber Interactive během Gamescom Opening Night Live odhalily hru RoadCraft, ve kterém se hráči ujmou vedení společnosti specializující se na obnovu průmyslových areálů zničených přírodními katastrofami po celém světě. Ať už se potýkáte s následky ničivých povodní nebo neúprosné písečné bouře, vaším úkolem je nasadit impozantní flotilu stavebních vozidel, abyste odklidili trosky, obnovili nečinné továrny a znovu vybudovali klíčovou infrastrukturu, jako jsou silnice a mosty, a oživili tak místní ekonomiku.

Jak ukazuje trailer, který hru představil, RoadCraft posouvá hranice realismu díky vyvinutému fyzikálnímu enginu, který nabízí nevídané a autentické interakce s prostředím. Připravte se na bezkonkurenční pohlcující zážitek, který kombinuje řízení, obsluhu stavebních strojů a správu prostředků na rekonstrukci.

Převezměte kontrolu nad flotilou stavebních vozidel a překonejte ty nejtěžší výzvy. Použijte buldozer k odstranění překážek, těžké nákladní vozy k přepravě více menších vozů, či stacionární nebo mobilní jeřáby ke zvedání kontejnerů a zařízení. Připojujte zpět k síti továrny díky pokladači kabelů, pokládejte asfalt finišerem a zarovnávejte nově vytvořené silnice válcem.

Odemkněte při postupu příběhovou kampaní přes 40 různých vozidel. Každý objekt lze na základě jeho hmotnosti a velikosti přesouvat a manipulovat s ním tak, abyste dosáhli svých cílů. Pracujte s materiály, jako je písek, dřevo nebo asfalt. Tvarujte terén a usnadněte svým vozidlům průjezd. Každý kus sutin lze použít k opětovné výstavbě. Zásobujte továrny a pískovny, aby mohly vyrábět suroviny ve velkém množství. Jako vedoucí provozu budete také plánovat přepravní trasy na mapě, aby vaše konvoje na cestě nezastavila žádná překážka. Ve své garáži pak můžete stroje a vozidla přizpůsobovat, například přidáním loga vaší společnosti nebo přelakováním na svou oblíbenou barvu.

Svět hry RoadCraft nabízí množství různých aktivit. Tak proč se na ně nevrhnout společně s přáteli? Pusťte se do kooperativní hry pro až 4 hráče. Rozdělte úkoly nebo se soustřeďte všichni na jeden cíl. Kombinujte své silné stránky a vynalézavost při hledání řešení, ať už zřejmých nebo těch zcela nečekaných.

„Jsme nadšeni, že se můžeme vydat na novou cestu se společností Saber Interactive a oznámit RoadCraft,“ řekl John Bert, generální ředitel Focus Entertainment. „Zkušenosti Saberu v kombinaci s našimi odbornými znalostmi v tomto žánru vydláždí cestu k úspěchu této nové franšízy a umožní hráčům objevit intenzivní zážitek ze stavební simulace.“

„Pokračujeme ve zkoumání způsobů, jak inovovat naši špičkovou technologii terénních simulací,“ řekl Matthew Karch, generální ředitel Saber Interactive. „Neustále hledáme nové a zábavné typy herních zážitků, které doplňují naše nejprodávanější tituly, jako jsou SnowRunner a MudRunner. RoadCraft je naším prvním počinem v oblasti simulace těžké techniky. Hra nabízí nejlepší kombinaci terénních a stavebních simulací a vytváří tak nový zážitek, který se nepodobá ničemu, co jí předcházelo.“

RoadCraft vyjde v roce 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Stejně jako SnowRunner, tak i RoadCraft bude mít české titulky na všech platformách!


DALŠÍ

CGwillWin