S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy prichádza na Switch

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy prichádza na Switch
09:16, 30.08.2024

Spoločnosť GSC Game World s oznamuje, že hra S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy vyjde na konzolách Nintendo vôbec po prvýkrát predposledný mesiac aktuálneho roku 2024. Legends of the Zone Trilogy, ktorá bola odhalená v rámci partnerskej prezentácie Nintendo Direct, obsahuje všetky tri hry, ktoré tvoria pôvodnú sériu S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chornobyl, Clear Sky a Call of Prypiat. Tri kultové zážitky pre jedného hráča si môžete zakúpiť samostatne alebo v balíku.

Tieto verzie klasických hier sú optimalizované pre Switch, okrem iného vrátane plnej podpory režimov TV/handheld, integrácie gyroskopu a prípadného ovládania pomocou dotykovej obrazovky. Vďaka týmto zmenám bude zážitok v anomálnej zóne Chornobyl autentický pre všetkých hráčov - pre tých, ktorí si chcú osviežiť spomienky, aj pre nových stalkerov.

Sledujte oficiálne kanály sociálnych médií spoločnosti GSC, kde sa dozviete ďalšie aktualizácie o Switch verzii hry S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy a o univerze S.T.A.L.K.E.R. všeobecne.

„S.T.A.L.K.E.R.“ je séria strieľačiek na prežitie z pohľadu prvej osoby s prvkami hororu a RPG, ktoré sa odohrávajú v temnom, vedecko-fantastickom, postapokalyptickom svete obklopujúcom jadrovú elektráreň Černobyľ. Pôvodná trilógia zahŕňa hry S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl (2007), S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (2008) a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat (2009). Séria je vysoko oceňovaná pre svoj jedinečný pohľad na svet a hrateľnosť, pričom jej kumulatívny celosvetový predaj presiahol 15 miliónov kusov.

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy je aktualizované vydanie pôvodnej trilógie, ktoré vyšlo pre platformy PlayStation a Xbox 7. 3. 2024 a od konca roka 2024 bude k dispozícii aj na Nintendo Switch.


DALŠÍ

CGwillWin