Spoločnosť reMarkable predstavuje reMarkable Paper Pro

Spoločnosť reMarkable predstavuje reMarkable Paper Pro
09:04, 08.09.2024

Spoločnosť reMarkable aktuálne predstavila reMarkable Paper Pro, dokonalý papierový tablet. Tablet reMarkable Paper Pro s 11,8-palcovým farebným displejom, nastaviteľným svetlom na čítanie a bezkonkurenčným pocitom pri písaní podobným papieru je navrhnutý tak, aby pomohol pracovníkom so znalosťami zachytiť, zdokonaliť a pozdvihnúť ich myšlienky vo svete plnom rozptýlenia.

„Milióny ľudí na celom svete sa spoliehajú na reMarkable, aby sa mohli sústrediť a robiť svoju prácu čo najlepšie,“ povedal Phil Hess, generálny riaditeľ spoločnosti reMarkable. „Vďaka aplikácii reMarkable Paper Pro je tento zážitok ešte lepší, pretože do vášho pracovného procesu pridáva dostatok technológií bez toho, aby vám prekážali v práci. Vychádzali sme z úspechu zariadenia reMarkable 2 a vytvorili sme zariadenie, ktoré ponúka najlepší zážitok z písania a čítania na papierovom tablete, aký sme kedy mali.“
Charakteristický zážitok z písania reMarkable. Teraz vo farbe.

Na papierovom tablete reMarkable môžu používatelia po prvýkrát písať a čítať plne vo farbe. Tento zážitok umožňuje najväčšia inovácia tabletu reMarkable Paper Pro: nový zásobník displeja Canvas Color, vyrobený na zákazku spoločnosťou reMarkable.

Zavedenie farieb vytvára úplne nové možnosti vyjadrovania, vizualizácie a usporiadania myšlienok - či už ide o podpisovanie zmluvy modrým perom, vyznačovanie správy červeným atramentom alebo pridávanie pútavých žltých zvýraznení do poznámok zo stretnutia alebo štúdia. Displej podporuje deväť rôznych farieb - ktoré možno miešať a vrstviť - pri písaní a kreslení a tisíce farieb pri čítaní.

Iné papierové tablety používajú na čiernobiely displej filter, ktorý vytvára farby. V tablete reMarkable Paper Pro sa farebné častice atramentu vo vnútri displeja pohybujú a vykresľujú to, čo používatelia píšu a čítajú. Prirodzené farby navodzujú pocit vytlačenej stránky novín.

V porovnaní s obrazovkami LCD alebo LED, ktoré sa nachádzajú v notebookoch a smartfónoch, displej Canvas Color nepoužíva na vytváranie farieb jasné, blikajúce svetlá. Displej s nízkou úrovňou odleskov odráža prirodzené svetlo, čo umožňuje pohodlnejšie čítanie. V podmienkach slabého osvetlenia nové nastaviteľné svetlo na čítanie jemne osvetľuje displej, čo umožňuje čítať a pracovať celé hodiny bez namáhania očí.

Displej stanovuje nové priemyselné meradlo pre rýchlosť odozvy s oneskorením iba 12 ms - čo je o 40 % lepšie v porovnaní s displejom reMarkable 2. Používateľom tiež poskytuje o 30 % viac priestoru na vyplnenie ich myšlienok a nápadov a znižuje vzdialenosť medzi hrotom Marker a digitálnym atramentom na menej ako 1 mm.

„ReMarkable Paper Pro využíva pokročilú technológiu na znovu vytvorenie niečoho nepredstaviteľne zložitého a zároveň neuveriteľne jednoduchého: pocitu priloženia pera na papier,“ povedal Mats Herding Solberg, šéf dizajnu spoločnosti reMarkable. „Je ideálny pre každého, kto chce do digitálneho veku preniesť sústredenie a jasnosť, ktoré získava pri práci na papieri.“

Klik pro zvětšení (Spoločnosť reMarkable predstavuje reMarkable Paper Pro)

Navrhnuté na prácu bez rozptyľovania

Výkonné digitálne nástroje aplikácie reMarkable Paper Pro z nej robia ideálneho spoločníka pre pracujúcich profesionálov. Desiatky zabudovaných šablón poskytujú východiskový bod pre všetko od tímových stretnutí až po zoznamy úloh. Vďaka priečinkom, značkám a prakticky neobmedzenému počtu strán sú poznámky a dokumenty prehľadne usporiadané a ľahko sa hľadajú. Používatelia môžu bez problémov kombinovať ručne písané a písané poznámky na tej istej stránke pomocou novej klávesnice Markers a Type Folio a pokračovať v práci v aplikáciách pre počítače a mobilné zariadenia.

Robustné bezpečnostné funkcie udržiavajú brilantné nápady a dôležité poznámky v súkromí a bezpečí. reMarkable Paper Pro automaticky šifruje súbory a podporuje bezpečné spustenie, aby sa zabránilo manipulácii so softvérom. Používatelia môžu svoj papierový tablet chrániť aj pomocou osobného prístupového kódu. Keď používatelia presúvajú súbory medzi zariadeniami a aplikáciami, údaje sú chránené pri prenose aj v pokoji.

Dizajn tabletu reMarkable Paper Pro z eloxovaného hliníka a skla si berie inšpiráciu z jedného elegantného stohu čerstvých prázdnych stránok. S hrúbkou len 5,1 mm je najtenším zariadením svojho druhu na svete, a napriek tomu vydrží na jedno nabitie až dva týždne. Používatelia si môžu svoj reMarkable Paper Pro prispôsobiť pridaním ochranného fólia, ktoré je k dispozícii v šiestich rôznych farbách a povrchových úpravách.

Klik pro zvětšení (Spoločnosť reMarkable predstavuje reMarkable Paper Pro)

  • Produkt reMarkable Paper Pro si môžete objednať už dnes. Na stránke reMarkable.com sa dodáva v balíku s Markerom (579 USD) alebo Markerom Plus (629 USD). So zľavou môžete pridať Book Folio vo vyhotovení Mosaic weave alebo z prémiovej kože.
  • Book Folio pre reMarkable Paper Pro je k dispozícii v šiestich farbách a povrchových úpravách: recyklovaná polymérová väzba (89 USD) v sivej farbe; recyklovaná mozaiková väzba (139 USD) v bazaltovej, burgundskej a kobaltovej farbe; a prémiová koža zo zodpovedných zdrojov (179 USD) v čiernej a hnedej farbe. Je vybavený funkciou automatického budenia a magnetickým remienkom Marker.
  • Type Folio pre reMarkable Paper Pro (229 USD) je k dispozícii v recyklovanej tkanine Mosaic vo farbe Basalt s rozložením v siedmich rôznych jazykoch: Angličtina v USA, angličtina vo Veľkej Británii, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina a severské jazyky (vrátane švédčiny, dánčiny, nórčiny a fínčiny). Je vybavený podsvietenými klávesmi s písmenami v plnej veľkosti, funkciou automatického budenia a magnetickým pásikom Marker.
  • Vytváranie a editovanie v mobilnej a počítačovej aplikácii reMarkable si vyžaduje predplatné Connect. Predplatením služby Connect môžu používatelia využívať aj neobmedzené cloudové úložisko, automatickú synchronizáciu, plán ochrany reMarkable a exkluzívne ponuky. Noví používatelia aplikácie reMarkable získajú 100-dňovú bezplatnú skúšobnú verziu aplikácie Connect. Potom stojí služba Connect 2,99 USD/mesiac alebo 29,90 USD/rok. Možnosť kedykoľvek zrušiť.
  • Aplikácia reMarkable 2 sa bude naďalej predávať spolu s aplikáciou reMarkable Paper Pro na stránke remarkable.com v balení s Markerom alebo Markerom Plus za cenu od 379 USD.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin