NBA 2K25 je již v prodeji

NBA 2K25 je již v prodeji
08:24, 09.09.2024

polečnost 2K oznámila, že NBA® 2K25, nejnovější pokračování série videoherních simulací NBA, je již celosvětově k dispozici na PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

NBA 2K25 pro novou generaci obsahuje významné herní aktualizace poháněné technologií ProPLAY™, nové soutěžní režimy v MyTEAM a The City, návrat nostalgických funkcí oblíbených fanoušky, nové zážitky z hraní rolí v MyCAREER, MyNBA a The W a další

„NBA 2K25 konečně dorazila, vychází z ohlasů komunity a přináší hráčům dokonalé basketbalové hřiště, kde mohou předvést své dovednosti a předvést Ball Over Everything,“ řekl Greg Thomas, prezident společnosti Visual Concepts. „Díky debutu nových vzrušujících soutěžních režimů The City a MyTEAM, spolu s vylepšenými funkcemi a výukovými programy pro začátečníky, nabízí NBA 2K25 jedinečný zážitek jak pro zkušené veterány, tak pro nováčky. Nikdy nebyla lepší doba pro vstup na hřiště.“

NBA 2K25 Seasons obsahuje zcela nové funkce a získatelný obsah, který začíná 1. sezónou při uvedení na trh. Season 1 přináší nové funkce v MyCAREER, jako jsou Badge Elevators pro trvalé zvyšování odznaků, odměny MyTEAM včetně karty Tracyho McGradyho s růžovým diamantem 40. úrovně, odměny The W, jako je dres Liberty Say Her Name a další.

Každá sezóna obsahuje 40 úrovní sezónních odměn a předmětů, které mohou hráči získat, zatímco Season 1 Pro Pass (prodává se samostatně) obsahuje dalších 40 úrovní prémiového obsahu, které lze získat před koncem 1. sezóny. Soundtrack NBA 2K25, který začíná s 61 skladbami při uvedení na trh, přidává na začátku každé sezóny novou hudbu, přičemž aktualizace pocházejí od velkých nahrávacích společností, jako jsou Interscope, Capitol, a také od talentovaných umělců a producentů.

DALŠÍ

CGwillWin