hw
Glorious představuje největší portfolio klávesnic v historii

Glorious představuje největší portfolio klávesnic v historii
13:04, 11.09.2024

Společnost Glorious Gaming, světový lídr v oblasti herního hardwaru pro PC, dnes představuje největší portfolio klávesnic, které bylo kdy současně uvedeno na trh — GMMK 3 s více než 1 miliardou různých hardwarových konfigurací.

Společnost Glorious věří, že hráči jsou hrdiny svých vlastních příběhů a měli by mít větší kontrolu nad svými periferiemi. Namísto diktování toho, co by měli hráči mít k dispozici, GMMK 3 dává uživatelům možnost přizpůsobit každý aspekt jejich klávesnice, od estetiky, přes zážitek z psaní, až po výkon, aby odpovídaly jejich herní cestě a potřebám.

V nedávné studii, kterou provedla společnost Glorious, bylo zjištěno, že více než 85 % hráčů tvrdí, že přizpůsobení klávesnice je důležité, a více než 50 % hráčů mění své klávesové kryty. Společnost Glorious si klade za cíl umožnit uživatelům přizpůsobit si každý aspekt klávesnice, nejen její kryty, snadněji než kdykoli předtím.

Váš vzhled, vaše klávesnice, váš styl

GMMK 3 nabízí sedm různých estetických bodů přizpůsobení, což hráčům poskytuje úplnou kontrolu nad vzhledem jejich klávesnice, ať už se snaží sladit své herní nastavení, domácí kancelář nebo osobnost. Vyměnitelný horní rám, spodní rám, otočný knoflík, značka, USB kabel, klávesové kryty a deska spínačů lze všechny nezávisle měnit a snadno upravovat, což uživatelům umožňuje vytvořit si svou ideální klávesnici a skutečně se vyjádřit.

Přizpůsobený a vyladěný zážitek z psaní

Kromě estetických možností GMMK 3 existují tři způsoby, jak přizpůsobit zážitek z psaní. Uživatelé si mohou vybrat z řady různých spínačů, spínacích desek a těsnění, aby našli svůj ideální zvuk a pocit, ať už chtějí měkký a tlumený, hlasitý a cvakavý nebo hluboký a dunivý zážitek. Spolu s GMMK 3 se na trh dostává 14 možností spínačů, z nichž si můžete vybrat mezi lineárními, hmatovými, klikacími a tichými variacemi, přičemž všechny jsou k dispozici jak v provedení HE (Hallův jev), tak v mechanickém provedení. Vyměnitelné desky spínačů a systém těsnících modulů v GMMK 3 umožňují uživatelům jemně doladit zážitek z psaní jak po zvukové, tak po pocitové stránce, a to díky řadě materiálů desek spínačů (plexi, FR4, hliník, mosaz) a materiály modulů (tvrdý silikon, měkký silikon/Poron). GMMK 3 se může stát přesně tím, co uživatelé potřebují, ať už jsou to hráči nebo písaři.

Představení magnetických spínačů s Hallovým efektem

Hráči nebudou muset obětovat styl a estetiku ve prospěch výkonu s deskou GMMK 3. Poprvé v klávesnici Glorious GMMK se technologie Hallova efektu dostává do popředí, aby podpořila hráče, kteří potřebují jen ten nejlepší výkon. Desky GMMK 3 HE spárované s magnetickými spínači Hall Effect nabízejí podporu pro rychlou aktivaci (Rapid Trigger), nastavitelné body aktivace a dynamické údery kláves 4:1. Všechny desky GMMK 3 HE jsou plně kompatibilní s mechanickými spínači se 3 a 5 piny a s kompletní sadou spínačů HE, které budou uvedeny na trh společně s GMMK 3, včetně našich legendárních taktilních Panda, lineárních Fox a klikacích Raptor spínačů, poprvé dostupných ve verzích HE. GMMK 3 zajišťuje, že hráči nejsou omezeni pouze na svět magnetických spínačů a mohou si vyzkoušet vše, co svět klávesnic nabízí.

Kompletní ekosystém příslušenství

Rodina GMMK 3 je podpořena celou řadou příslušenství, aby plně využila modularitu GMMK 3. Díky široké škále barevných možností od růžové po modrou, zelenou po červenou a černou a bílou budou uživatelé GMMK 3 schopni najít dokonalou kombinaci.

Více než 1 miliarda klávesnic v jedné — která je ta vaše?

Spolu s GMMK 3 přichází na trh nový způsob, jak navrhnout a koupit vysněnou klávesnici, Boardsmith. Umožňuje hráčům plně přizpůsobit jejich vysněnou klávesnici ještě před jejím doručením. Uživatelé Boardsmith jsou přivítáni průvodcem krok za krokem, který jim pomůže při vytváření jejich vysněné klávesnice, od výběru z řady barevných rámečků a limitovaných edic kláves až po výběr ideálních spínačů a spínacích desek.

Klik pro zvětšení (Glorious představuje největší portfolio klávesnic v historii)

Uživatelé jsou provázeni procesem v každé fázi pomocí užitečných tipů, zvukových ukázek a obrázků, aby to bylo snazší jak pro začátečníky, tak pro veterány, kteří potřebují obnovit své znalosti a přesně vědět, co dostávají před doručením. Všechny klávesnice Boardsmith jsou ručně sestaveny společností Glorious v Dallasu, Texas, a odesílány přímo ke dveřím zákazníků.

GMMK 3 je dostupná v různých velikostech a možnostech připojení:

• GMMK 3 & GMMK 3 HE — 65% | 75% | 100% — Drátové připojení (8 000Hz Polling u modelů HE)

• GMMK 3 Pro a GMMK 3 Pro HE — 65% | 75% | 100% — Drátové připojení (8 000Hz Polling u modelů HE) a duální bezdrátové připojení 2.4Ghz/Bluetooth 5.2

Řada GMMK 3 je nyní dostupná k zakoupení na Gloriousgaming.com a u vybraných prodejců po celém světě:
• GMMK 3 od: 119,99 USD | Evropa: 139,99 EUR | APAC: 139,99 USD
• GMMK 3 HE od: 174,99 USD | Evropa: 209,99 EUR | APAC: 209,99 USD

• GMMK 3 Pro od: 239,99 USD | Evropa: 259,99 EUR | APAC: 259,99 USD

• GMMK 3 Pro HE od: 299,99 USD | Evropa: 329,99 EUR | APAC: 329,99 USD


DALŠÍ

CGwillWin