hw
DLSS 3 zvedá v EVOTINCTION snímkovou frekvenci až 3.9x

DLSS 3 zvedá v EVOTINCTION snímkovou frekvenci až 3.9x
15:28, 10.09.2024

Tento týden vychází s podporou DLSS 3 hry EVOTINCTION, Funko Fusion a Test Drive Unlimited Solar Crown s podporou DLSS 3.

Stealthové sci-fi s propracovaným hackingem EVOTINCTION od Spikewave Games a Astrolabe Games vychází 13. září a rovnou nabídne ray-tracingové odrazy i DLSS 3. Kombinace DLSS Super Resolution a Frame Generation znásobí ve 4K snímkovou frekvenci v průměru 3,9× při maximálním nastavení grafiky i se zapnutým ray tracingem. V průměru 2,6× rychleji hra poběží v rozlišení 1440p a 1080p.

Funko Fusion zase nabídne akci s populárními figurkami inspirovanými seriály, hrami i komiksy. Vychází také 13. září s podporou technologie DLSS 3, jejíž součástí je také NVIDIA Reflex.

12. září vyjde Test Drive Unlimited Solar Crown a pokračuje v tradici M.O.O.R (massively open online racing) her z této série. Tentokrát se závody budou odehrávat v ulicích Hong Kongu v měřítku 1:1. I zde přijde vhod vyšší výkon a lepší odezva díky DLSS 3 a Reflexu.

Ve stejný den se můžete těšit i na DeathSprint 66 od Sumo Digital a Secret Mode. Přinese akční kombinaci běžeckých závodů a parkúru v cyberpunkových arénách plných smrtících překážek. PvP hra je určena pro 8 hráčů. Disponovat hned od vydání bude DLSS Super Resolution a také DLAA, které můžete zapnout v případě dostatku výkonu a zvýšit tím kvalitu obrazu na 11.

A konečně nedávno vydaná 3D akční plošinovka Akimbot od společností Evil Raptor a PLAION zasazená do světa obývaného výhradně roboty umožňuje majitelům GeForce RTX využívat DLSS 3, DLAA a Reflex. Her a aplikací s podporou RTX technologií je již přes 600.


DALŠÍ

CGwillWin