Two Point Museum má datum vydání

Two Point Museum má datum vydání
15:30, 20.09.2024

Společnosti Two Point Studios Limited a SEGA Europe Ltd s potěšením oznamují, že Two Point Museum vyjde 4. března 2025 na PC, PlayStation® 5 a Microsoft® Xbox Series X|S, přičemž předobjednávky jsou již nyní dostupné na všech platformách.

Od tvůrců Two Point Hospital a Two Point Campus je Two Point Museum připravovaný inovativní manažerský simulátor, ve kterém mohou hráči navrhovat muzeum svých snů, vytvářet fascinující exponáty a dohlížet na všechny aspekty zážitků svých hostů.

Ředitel designu Ben Huskins řekl: „Po srpnovém oznámení Two Point Museum jsme byli nadšeni z tak skvělého přijetí. Od té doby jsme měli příležitost ukázat Two Point Museum veřejně na veletrhu Gamescom a odhalit naše téma mořského života s Xboxem v rámci předváděcí akce Xbox Gamescom.

Klik pro zvětšení (Two Point Museum má datum vydání)

Nyní s neuvěřitelnou radostí potvrzujeme, že Two Point Museum bude uvedeno na trh 4. března. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi brzy podělíme o další informace o hře, takže zůstaňte naladěni, až v následujících měsících odhalíme další témata, exponáty a artefakty ze hry!“

Se spuštěním předobjednávek společnost Two Point Studios také odhalila edici Two Point Museum pro průzkumníky, která obsahuje exkluzivní obsah a „předobjednávkový balíček“ s tématikou Sonica.

Předobjednávkou Two Point Museum získáte přístup k velkolepé sbírce předmětů se Sonicovou tematikou, včetně oblečení zaměstnanců Sonic a Shadow, oblečení pro hosty obchodu se suvenýry a plyšáků, které si mohou návštěvníci muzea zakoupit. Bonusové možnosti přizpůsobení muzea budou také obsahovat Sonicovy tapety, podlahové krytiny a dekorativní sochy.

Klik pro zvětšení (Two Point Museum má datum vydání)


DALŠÍ

CGwillWin