hw
DLSS ve Witchfire, GreedFall II: The Dying World a dalších hrách

DLSS ve Witchfire, GreedFall II: The Dying World a dalších hrách
09:05, 25.09.2024

I tento týden se mohou majitelé GeForce RTX těšit na nové hry a jejich rozšíření s podporou RTX technologií:

RPG GreedFall II: The Dying World od Nacon a Spider vychází v režimu early access. Při průchodu hrou plné bitev, diplomacie a intrik je dostupné navýšení snímkové frekvence pomocí DLSS Super Resolution.

The Casting of Frank Stone spojí vypravěčské umění studia Supermassive Games se světem Dead by Daylight od Behaviour Interactive. Hororová novinka právě vychází s podporou DLSS 3 a tedy funkcemi Super Resolution a Frame Generation.

FPS Witchfire od studia The Astronauts, které stojí za hrami Painkiller, Bulletstorm a The Vanishing of Ethan Carter, přináší neotřelou kombinaci střelných zbraní a kouzel i vizuální stránku vytvořenou pomocí fotogrammetrie. Je dostupné na Steamu a hráči mohou opět využít technologii DLSS 3, která zrychluje ikonické vizuální efekty poháněné fotogrammetrií do nových výšin.

Satisfactory od studia Coffee Stain Studios po pěti letech early access opouští, během kterého získala od kritiky vysoké hodnocení. Kooperativní budování továren, základen a automatizovaných na cizí planetě si lze užít s podporou DLSS Super Resolution a DLAA, která pomáhá stavitelům zrychlit snímkovou frekvenci v průměru o 71 % v rozlišení 4K s maximálním nastavením.

The Haunting se vrací v 6. sezóně her Call of Duty: Modern Warfare III a Call of Duty: Warzone. S novou mapou Drive Thru pro více hráčů a variantou mapy Mad Cow, představením Hellspawn a návratem Vondel Night se hráči v halloweenské sezóně rozhodně nudit nebudou. A nezapomeňte, že hráči s GeForce RTX mohou zrychlit výkon pomocí DLSS 3 s funkcemi Super Resolution a Frame Generation a výrazně snížit latenci systému pomocí NVIDIA Reflex.

Dnes vychází Echo Point Nova od tvůrců Severed Steel. Nová FPS nabízí sólo i kooperativní režim a extrémně rychlou akci v otevřeném světe. Nabídne DLSS Super Resolution a vizuální stránku obohatí také ray tracingové stíny i odrazy.

Od svého vydání je v Mortal Kombat 1 k dispozici DLSS Super Resolution, které pomáhá dosáhnout 60 snímků za sekundu při maximálním nastavení. Nyní vychází nové rozšíření Khaos Reigns přinášející zcela nový filmový zážitek.


DALŠÍ

CGwillWin