hw
SONY oznamuje PlayStation koncerty - šou zavíta aj do Česka a na Slovensko

SONY oznamuje PlayStation koncerty - šou zavíta aj do Česka a na Slovensko
11:17, 16.10.2024

SONY si v rámci osláv troch dekád existencie značky PlayStation pripravila na rok 2025 a 2026 veľkolepé koncertné turné. Pointou je predniesť celému svetu ikonické tóny z exkluzívnych PlayStation projektov naprieč spomínaným jubileom a čo je pre lokálneho fanúšika podstatné, celá "šou" zavíta aj do Českej republiky a na Slovensko.

„PlayStation The Concert prenesie fanúšikov do epických svetov sérií God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima a Horizon a mnohých ďalších, ktoré odrážajú našich 30 rokov tvorby hier, ktoré nielenže uchvátili hráčov, ale sú oslavované aj pre svoje úchvatné a pohlcujúce soundtracky. Vďaka najmodernejšej produkcii spája toto predstavenie vzrušujúcu hudbu, špičkovú vizuálnu technológiu a legendárne tituly videohier do nezabudnuteľného zážitku. V spojení s priestorovým zvukom prináša predstavenie úchvatnú vizuálnu a zvukovú hĺbku a vytvára pohlcujúci zážitok, ktorý divákom umožní prežiť herné dobrodružstvá ako nikdy predtým.“

Globálne turné odštartuje svetovou premiérou 15. 10 2025 v írskom Dubline a potom sa vydá do viac ako 200 miest v Európe, Spojenom kráľovstve, Spojených štátoch a inde.

Klik pro zvětšení (SONY oznamuje PlayStation koncerty - šou zavíta aj do Česka a na Slovensko)

Rozpis turné na rok 2025 zatiaľ zahŕňa: Dublin, Írsko - Glasgow, Škótsko, Londýn, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Spojené kráľovstvo - Amsterdam, Holandsko - Paríž, Amnéville, Francúzsko - Antverpy, Brusel, Belgicko - Frankfurt, Stuttgart, Berlín, Hamburg, Düsseldorf, Lipsko, Mníchov, Oberhausen, Nemecko - Zürich, Švajčiarsko - Bologna, Taliansko - Budapešť, Maďarsko - Sofia, Bulharsko - Viedeň, Rakúsko - Bratislava, Slovensko - Praha, Česká republika - Lodž, Poľsko - Kodaň, Dánsko - Gotenburg, Švédsko - Oslo, Nórsko - Tampere, Fínsko.


DALŠÍ

CGwillWin