hw
Dragon Age: The Veilguard zdarma k půlročnímu předplatnému GeForce NOW Ultimate

Dragon Age: The Veilguard zdarma k půlročnímu předplatnému GeForce NOW Ultimate
01:58, 18.10.2024

Dragon Age: The Veilguard bude na GeForce NOW k dispozici 31. října, tedy hned v den vydání. A s tím se pojí jedinečná nabídka! Při předplacení GeForce Ultimate na 6 měsíců dostanou hráči digitální kopii zdarma! A díky cloudu mohou hrát očekávanou novinku od BioWare a Electronic Arts bez starostí o dostatek místa na disku nebo hardwarové specifikace. Nejvyšší úroveň členství nabízí výkon GeForce RTX 4080.

Akční balíček je dokonalým způsobem, jak si hru předobjednat. Zajišťuje členům možnost hrát na téměř jakémkoli zařízení, ať už jde o Mac, Steam Deck nebo starší PC. Nabídka platí do 30. října.

Členství Ultimate a Priority umožní streamovat hru s ray tracingem a HDR. Nejvyšší členství jde ještě dál a nabídne rozlišení až 4K s podporou NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex pro hraní s nízkou latencí, ray-tracingovou ambientní okluzi a ray tracingové odrazy.

V rámci aktuálního GFN Thursday tento týden zamířilo do knihovny 10 her. Připojují se ke knihovně GeForce NOW čítající více než 2 000 podporovaných PC her, včetně více než 140 podporovaných titulů z PC Game Pass.

Neva (novinka, Steam, 15. 10.)

MechWarrior 5: Clans (novinka, Steam a Xbox, PC Game Pass, 16. 10.)
A Quiet Place: The Road Ahead (novinka, Steam, 17. 10.)
Assassin’s Creed Mirage (Steam, 17. 10.)
Artisan TD (Steam)
ASKA (Steam)
Dungeon Tycoon (Steam)

South Park: The Fractured But Whole (PC Game Pass od 16. 10. Členové si budou muset aktivovat přístup.)

Spirit City: Lofi Sessions (Steam)
Star Truck (Xbox, Game Pass)


DALŠÍ

CGwillWin