Farming Simulator 25 představuje plodiny, mapy, stroje a další

Farming Simulator 25 představuje plodiny, mapy, stroje a další
10:25, 24.10.2024

Společnost GIANTS Software přináší trailer, který ukazuje klíčové prvky nejnovějšího dílu zemědělských simulátorů. Farming Simulator 25 je největší hrou za šestnáctiletou historii této série.

Navrátivší zemědělci i noví hráči si brzy užijí Farming Simulator 25 s mnoha novými a vylepšenými funkcemi. Na polích, ve stodolách a v garážích si farmáři vychutnají větší rozmanitost. K pěstování bude na výběr 25 plodin (plus skleníkové plodiny a stromy), včetně dvou druhů rýže, špenátu, hrachu a fazolí. Na pastvinách se bude pást osm hospodářských zvířat, včetně buvola domácího, koz a jejich mláďat, která se poprvé objevují ve Farming Simulatoru. Ke všemu využijete více než 400 autentických strojů od 150 renomovaných mezinárodních značek. Všechny stroje jsou autentické a velmi detailní.

Nové výrobní řetězce umožňují výrobu různého lukrativního zboží, jako je mozzarella nebo kozí sýr. Zemědělci, kteří se obzvláště angažují v komunitě svého města, zde najdou spoustu nových stavebních příležitostí.

Statky a stodoly jsou jen malý začátek. Místní konstruktér historických kočárů tažených koňmi a stavitel dětských hřišť potřebují pomoc se svým řemeslem v podobě dodávek dřeva. Ve větším měřítku mohou zemědělci pomoci místní komunitě při stavbě památek: asijský chrám, historický obilný výtah, který potřebuje renovaci, a obří hřiště.

Zatímco na (nyní deformovatelné!) půdě existuje mnoho nových činností a výzev, další výzvy přicházejí shora: tornáda a krupobití přimějí zemědělce k bezpečnému skladování balíků, protože na poli je odnese silný vítr, a počítání ztrát při zničení části úrody.

Malý ansámbl namluvených NPC nabízí pomoc ve svých oborech. Děda Walter a jeho věrný pomocník poradí při seznamování s farmářským životem, zatímco soused David je jako mnoho nových hráčů teprve začátečníkem a zprostředkuje pohled na život ve městě ve srovnání s venkovem. Chovatel vypráví o svých zkušenostech se zvířaty a dřevorubec o řezbářských projektech nepříliš praktických předmětů. Všechny tyhle postavy přidávají trochu šmrncu a osobitosti a kromě rozhovorů s dialogy a zakázkových misí přinášejí také výukovou nápovědu.

Tohle všechno na vás čeká na úrodné půdě – ať už v Severní Americe, Evropě nebo východní Asii – od 12. listopadu 2024. Farming Simulator 25 vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S a samozřejmostí jsou české titulky na všechny platformy! Předobjednejte si hru již dnes. Ti největší nadšenci farmaření si nebudou chtít nechat ujít sběratelskou edici Farming Simulator 25 Collector's Edition. Tato exkluzivní krabice pro PC obsahuje USB startér pro startování motorů traktorů ve hře, verzi hry inspirovanou 16bitovým Mega Drive a navíc CD se soundtrackem s 15 originálními skladbami od Chrise Hülsbecka pro milovníky retro stylu a další.

Společnost MacDon přináší novou úroveň výkonu při sklizních díky pěti špičkovým strojům obsaženým v balíčku MacDon Pack pro Farming Simulator 25! Pořiďte si od kanadského výrobce sklizňové techniky řádkovač M1240, řezačky DX140 a FD140, řezačku PW8 a řezačku R216Sp.


DALŠÍ

CGwillWin