Black Myth Wukong vyjde fyzicky na PS5

Black Myth Wukong vyjde fyzicky na PS5
15:32, 24.10.2024

S radostí oznamujeme, že úspěšná akční hra Black Myth: Wukong bude k dispozici ve fyzické edici pro Playstation 5.

Postavte se svému osudu na cestě na západ. Black Myth: Wukong je akční RPG, které má kořeny v čínské mytologii a vychází z Journey to the West, jednoho ze čtyř velkých klasických románů čínské literatury.

V roli Předurčeného se vydáte vstříc výzvám a podivuhodnostem, které vás čekají, abyste odhalili zastřenou pravdu pod závojem slavné legendy z minulosti.

Jako Předurčený se na své cestě setkáte s mocnými nepřáteli a důstojnými soupeři. Nebojácně se s nimi utkejte v epických bitvách, kde kapitulace nepřipadá v úvahu.

Kromě zvládnutí různých technik hole můžete také libovolně kombinovat různá kouzla, schopnosti, zbraně a vybavení a najít vítěznou strategii, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu boje.

Fyzické vydání bude obsahovat kód na digitální edici Deluxe s následujícím digitálním obsahem:

• Zbraň: Bronzecloud Staff.

• Vybavení: Bronzová hlava, která se dá použít jako nástroj k boji proti hněvu: Folk Opera: Maska z lidové opery, Brnění z lidové opery, Kožené nárameníky z lidové opery, Křoví z lidové opery.

• Větrné zvonkohry.

• Přiloženou zbraň, vybavení a kuriozitu si můžete vyzvednout v nabídce Trailblazer's Gift v Keeper's Shrine (Respawn Point) v počátečních fázích hry.

• Vybraný digitální soundtrack - funkce Selected Digital Soundtrack umožňuje poslech několika vybraných hudebních skladeb ze hry aktivací funkce Music Library na titulní obrazovce hry.


DALŠÍ

CGwillWin