Star Wars: Battlefront 2 - konečně informace!

Star Wars: Battlefront 2 - konečně informace!
00:00, 10.04.2005

V aktuálním čísle časopisu PC Gamer se konečně objevily informace o pokračování multi-playerové akce Star Wars: Battlefront 2. Takže, hra je vytvářena jako pro PC, tak i pro PlayStation 2 i Xbox. Hra bude obsahovat 16 map. Například bitvu na kosmické lodi Tantive 4, ze 4. epizody, kde se poprvé střetli Rebelové a Impérium. Cíl této mise bude eskortovat princeznu Leiu do únikového modulu. Na podobném principu budou i ostatní mise, takže hra bude víceméně spíše kooperativní. Jisté také je že většina misí by se měla odehrávat za doby epizody 3.

Oproti prvnímu dílu zde bude také kladen důraz na vesmírné bitvy. Budete tedy ovládat například X-Wing na kterém budete moci nastavit normální či útočný mód.

Klik pro zvětšení (Star Wars: Battlefront 2 - konečně informace!)

Také AI by se měla zlepšit, což určitě není na škodu neboť právě AI znemožňovala v minulém dílu alespoň trochu rozumné hraní v single-playeru. Také budete moct dávat svým AI spolubojovníkům příkazy typu asistovat v boji, volání o pomoc nebo přesunout se do uričté části mapy. Samozřejmostí jsou nové vehikly jako Jedi Starfighter z epoizody 1 a samozřejmě nová herní třída. Tou je možnost hrát za Jedi se světelným mečem a to jak za světlou tak i temnou stranu Síly. Samozřejmostí je možnost nějaké ty síly ovládat. Přítomná bude ale pouze v určitých módech.

Engine hry je stejný jako v jedničce, jen mírně vylepšený. Měl by zajistit větší počet hráčů v PC verzi. Hra vyjde někdy na podzim 2005. Těšte se!

P.S. Hrajete původní Battlefront a hledáte české hráče? Pak jste jednoho našli! Jsem to samozřejmě já. Hraju normálně přes GameSpy hlavně na serverech forum.nedwarz.net a !#VortexInfantry pod přezdívkou Marr3wk.

zdroj: TG
DALŠÍ

CGwillWin