F.E.A.R update 1.05 co přinesl?

F.E.A.R update 1.05 co přinesl?
00:00, 03.06.2006

Ačkoliv FEAR vyšel už téměř před rokem, přišel dlouho očekávaný patch, který hru znatelně vylepšuje. Ačkoliv autoři chtěli, aby se hra ujala v progaming kruzích a hojně se hrála po internetu, nestalo se tomu tak. Tedy alespoň co se progamingu týče, páč po netu jí stále hraje hafo lidí a právě na multiplayeru se patch dotýká nejvíc.

S verzí 1.05 do něj přibyli dva nové módy a to Dobýt vše a Ovládnutí. Obojí jsou sice prakticky jen klonem Domination z UT, ale i tak se hrajou víc než třeba Eliminace, kterou jsme hrál snad jednou. Rozdíl mezi oběma módy je jen v tom, že v Dobýt vše vyhrajete pokud obsadíte všech pět pozic (kdo by to byl řekl), jinak jde samozřejmě o skóre. U Ovládnutí jde prakticky jen o to skóre. Samozřejmě oby módy mají ještě jiná pravidla a tím vás nebudu ztěžovat. Krom módů nám autoři přidali do hry ještě dvě mapy a to Kavárnu a Helipad obojí mají průměrnou kvalitu.

Důležitou změnou co se týká zaběhnutého hraní je fakt, že se nyní při změně zbraně (nebo schování) automaticky nenaplní zásobník jako tomu bylo dříveurčitě vám bude chvíli trvat než si zvyknete ale jinak to hře prospívá.

Dále po zabití nepřítele z něj nevypadne lékárnička, kterou zvednete a můžete kdykoliv použít, ale pouze healt boost, který působí při sebrání. Do map sice autoři občas přidali pár lékárniček navíc, ale už se vám jen tak nestane, že narazíte na člověka co má 7 lékáren a je prakticky nesmrtelnývelké plus.

Co zarazí asi nejvíc je zmenšený zásobník u nejpoužívanější zbraně G2A2 z 45 na 30konečně potkáte i lidi s jinou zbraní.

Do updatu se dostaly i kosmetické změny, jako jiný efekt při zásahu, modely postav vašeho týmu mají fosforeskní zelenou pásku na ruce pro lepší identifikaci, při loadování mapy můžete vidět vzkazy od serveru či pravdila herního módu atd.taky dobře.

Zdroj: vlastní
DALŠÍ

CGwillWin