World of Warcraft pohltil již 6,5 milionu hráčů

World of Warcraft pohltil již 6,5 milionu hráčů
00:00, 16.09.2006

Klik pro zvětšení (World of Warcraft pohltil již 6,5 milionu hráčů)Příběh nezadržitelného MMORPG od Blizzardu se dostává do stále větších obrátek. Ještě tento rok v březnu Blizzard s radostí oznamoval počet celosvětově předplacených účtů ke hře World of Warcraft, jenž se pohyboval kolem magického čísla šesti milionu. Nyní, zhruba po půl roce, se podařilo hře chňapnout do svého světa dalších 500 000 hráčů. Celkový počet účtů se za necelé dva roky vyšplhal na enormní počet 6,5 milionu!

Když zavzpomínáme, že WoW bylo vypuštěno teprve v listopadu roku 2004, nezbývá nám nic než smeknout... Od té doby se zhostilo pozice nejhranějšího a nejprodávanějšího MMORPG světa a není nikdo, komu by se podařilo jej předběhnout. Teď už se jen čeká na blížící se datadisk World of Warcraft: The Burning Crusade, který by měl přijít (, pokud se datum neodloží,) přesně dva roky po uvolnění WoW, tedy v listopadu 2006.

Klik pro zvětšení (World of Warcraft pohltil již 6,5 milionu hráčů)Klik pro zvětšení (World of Warcraft pohltil již 6,5 milionu hráčů)Zdroj: gamespy.com

DALŠÍ

CGwillWin