Lord of the Rings: Online od podzimu zadarmo

Lord of the Rings: Online od podzimu zadarmo
21:41, 05.06.2010

Vydavatel Warner Bros. oznámil, že letos na podzim proběhne "znovuspuštění" Lord of the Rings: Online od studia Turbine. Od tohoto momentu bude hra zcela zdarma. A to jak v Severní Americe, tak v Evropě. Háček samozřejmě tušíte správně. Nebude zdarma úplně všechno, nicméně spousta věcí ano. Jmenovitě tedy takhle:

Zcela zadarmo budete moci hrát zhruba obsah původní hry, tj. bez datadisků. To znamená možnost vystoupat až na 50. úroveň (z 65). V LotRO obchodě si pak budete moci za reálné peníze dokoupit další předměty, funkce (další sloty na postavy) nebo celé datadisky (doposud vyšly dva: Mines of Moria a digitální Siege of Mirkwood).

Anebo si zaplatíte tzv. VIP předplatné, které by vám mělo zajistit přístup k veškerému premiovému obsahu. Na druhou stranu vám také zajistí měsíční rentu bodů to LotRO obchodu, takže úplně všechno asi nezískáte. Určitě ale získáte přednostní přístup na server, pět slotů na postavy a sdílený účet v herní bance. VIP předplatné má stát "málo". Kdo ví, kolik to je, ať nám to poví!

Warner Bros. už podobným způsobem provozují další MMORPG od Turbine - Dungeons & Dragons Online. A nutno podotknout, že nesmírně úspěšně! To, že hra přechází na bezplatný režim nevěstí nic dobrého, ale zrovna u této hry se to rozhodně vyplatilo. Počet hráčů se přehoupl přes milion, tržby stouply o 500% a počet regulérních předplatitelů se dokonce zdvojnásobil. Přejeme to samé i hře ze Středozemě.

DALŠÍ

CGwillWin