hw
DLSS 3 podporováno nejen v God of War: Ragnarök či Dead Rising Deluxe Remaster

DLSS 3 podporováno nejen v God of War: Ragnarök či Dead Rising Deluxe Remaster
01:54, 18.09.2024

Každý týden jsou vydávány nebo ohlašovány nové hry integrující NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex nebo pokročilé ray tracingové efekty. Tento týden jde o God of War Ragnarök, FINAL FANTASY XVI, Dead Rising Deluxe Remaster a Enotria: The Last Song, které se na PC dostanou s podporou DLSS 3 v den jejich vydání.

Hra FINAL FANTASY XVI od společnosti SQUARE ENIX dnes vychází s podporou DLSS 3 a tedy funkcemi Super Resolution, Frame Generation pro navýšení výkonu a Reflex pro lepší latenci. Vedle toho nabídne také DLAA vylepšující obraz. Aktuální GeForce Game Ready ovladače ve verzi 561.09 WHQL jsou optimalizovány právě pro tuto novinku.

God of War Ragnarök dorazí na PC 19. září. Pokračování kritikou oceňované hry God of War (2018) také nabízí DLSS 3 s výše zmíněnými funkcemi. Díky tomu mohou majitelé GPU řady GeForce RTX 40 pro desktopová PC zdvojnásobit snímkovou frekvenci ve 4K s maximálním nastavením až s téměř 200 FPS.

Dead Rising Deluxe Remaster vychází také 19. září a nabídne svěží pojetí zombie žánru plné akce a soubojů i možností bohatého výběru zbraní. Hra stojí na RE ENGINE od společnosti Capcom a majitelé GPU GeForce RTX mohou i zde zrychlit snímkovou frekvenci pomocí DLSS 3.

Enotria od Jyamma Games: The Last Song je nová soulslike hra zasazená do světa inspirovaného italským folklórem. Vychází 19. září i s podporou DLSS 3 i Reflexu.

Další tituly s DLSS vycházejí v následujících týdnech a rozšíří seznam 600 her a aplikací s podporou RTX. Zde najdete aktuální novinky. Vracejte se pravidelně pro přehled dalších titulů DLSS a RTX a zamiřte sem, abyste si prohlédli úplný seznam více než 600 her a aplikací s podporou RTX.


DALŠÍ

CGwillWin