Unknown 9: Awakening v novém traileru

Unknown 9: Awakening v novém traileru
01:51, 18.09.2024

Unknown 9: Awakening, příběhová akční adventura od Reflector Entertainment, vyjde 18. října 2024 pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a PC prostřednictvím služby Steam. Sledujte cestu Haroony, Quaestora s mimořádnými schopnostmi, které získala z Fold, tajemné dimenze překrývající tu naši. Musí chránit lidstvo před Ascendenty, kteří mají v plánu využít tuto mocnou dimenzi ke změně osudu lidstva a dějin.

Zatímco budete čekat na hru, ponořte se do dalších dobrodružství Unknown 9. Všechna obsahují propojení s Awakening a mnohá z nich jsou již k dispozici zdarma. Strhující první vydání komiksové série Unknown 9: Torment vás seznámí s Jadenem Crowem, problémovým mladíkem, který se zaplete do dobrodružství, jež mu zamotá hlavu. Unknown 9: Out of Sight Season 1 sleduje paranormální podcasty, které vyhledávají obyčejné lidi se znalostmi o Unknown.

První dva díly trilogie Genesis od Laytona Greena vyprávějí příběh mladé astrofyzičky, která se vydává odhalit pravdu o vraždě svého mentora, zatímco připravované webové seriály Unknown 9: Passage a Unknown 9: The Taylor Files se ponoří hlouběji do Unknown.

Čeká na vás spousta dobrodružství. Jste připraveni odhalit zapomenuté pravdy lidstva? Podívejte se na upoutávku na Narrative Universe.


DALŠÍ

CGwillWin