recenze
Resident Evil Origins Collection

Resident Evil Origins Collection - recenze
Resident Evil Origins Collection - recenze
09:25, 05.07.2016

Ste fanúšikom série Resident Evil? Tiež som býval... O to viac ma teší súčasný trend prepracovávania pôvodných dielov, na ktorých väčšina nás vyrastala. Minulý rok sme sa dočkali podareného remaku prvého dielu a teraz sa nám dostal do rúk prequel s podtitulom ZERO a čo viac v súčasnosti sa pracuje na Resident Evil 2 Remake, čo poteší nejedného fanúšika.



Keďže nám už vychádza druhá hra v poradí s novým face liftom, ktorá oplýva množstvom zombie a rôznych príšer, firma Capcom sa rozhodla, že vydá kolekciu. Samozrejme, že mohli počkať ešte na tretí diel aby slovo kolekcia znelo lepšie ale nepočkali. Takže v súčasnosti si nemusíte kupovať remake prvého a nultého dielu zvlášť a ešte k tomu digitálne ale stačí navštíviť váš obľúbený obchod s hrami a domov si môžete odniesť hneď dve skvelé hry so zombie tematikou. Viac o hrách sa dočítate v našich robustných recenziách.

Klik pro zvětšení (Resident Evil Origins Collection - recenze)

Resident Evil 0 HD Remastered

Resident Evil HD Remastered

Za poskytnutí hry na recenzi děkujeme společnosti Cenega

Klik pro zvětšení (Resident Evil Origins Collection - recenze)

Recenzovaná verze: PC/PS4/XO
DOBRÉ
75%
CZECHGAMER
Slušná videoherná kolekcia klasiky, ktorá bohužiaľ trpí neduhmi minulosti. Pre milovníkov klasických hororových hier povinnosť, čo sa týka mladšej generácie, nákup by mali zvážiť.

CGwillWin