Splatoon 2 má datum a nový mód

Splatoon 2 má datum a nový mód
07:43, 13.04.2017

Včera proběhl další Nintendo Direct, kde šlo hlavně o dva nadcházející first-party tituly Nintenda. Arms a Splatoon 2. Finální datum vydání té druhé jmenované hry bude 21. července/júla. Takže přesně jak v lednu Nintendo slibovalo, že se dočkáme v létě. A jaké budou novinky?

Hlavní novinkou z tohoto Directu je zbrusu nový mód. Jedná se o variaci na hordu známou z ostatních her (Gears of War) pouze v provedení Splatoon 2. Skupinka čtyř Inklingů bude bojovat na ostrově proti vlnám podivných a nepřátelských lososů. Cílem je ze zabitých nepřátel získávat Power Eggs. Podle všeho, hraní tohoto módu umožní odemykání vybavení pro postavy. Vše co Nintendo řeklo o tomto novém módu najdete níže v přiloženém a dosti nudně provedeném videu.

Na launchi hry budou dostupné (ehm tohle bych bral s rezervou vzhledem k Zelda Amiibo) tři nové figurky. Inkling Girl s kratšími vlasy, nový Inkling Boy a skákající Inkling Squid. Samozřejmostí je, že hra bude podporovat i stávající Splatoon Amiiba a můžeme se těšit na různé odměny po jejich použití.

Klik pro zvětšení (Splatoon 2 má datum a nový mód)


DALŠÍ

CGwillWin