hw
Vychází Splatoon 2 a v Japonsku jsou šílené fronty

Vychází Splatoon 2 a v Japonsku jsou šílené fronty
14:02, 21.07.2017

První díl Splatoon byl v Japonsku obrovský hit. Vlastně větší než kdekoliv jinde, protože v domovské krajině Nintenda moc multiplayer fps/tps nefrčí. Jenže stačí to přebarvit do originálního provedení v režii Nintenda, přidat pár super chytrých nápadů a najednou je online střílečka zajímavá i pro Japonsko. Takže vzhledem k popularitě Switche má Splatoon 2 o povedený start v Japonsku postaráno. Bohužel to má velké "ALE".

V zemi vycházejícího slunce je stále Nintendo Switch nedostatkovým zbožím. Proto zpráva, že spolu se Splatoon 2, se obchody dočkají větší dodávky samotných konzolí musí vést k nevyhnutelnému - frontám. A přesně tak to v Japonsku vypadá dnes, i přes horké počasí lidé stojí neúnosně dlouhé fronty s maličkou nadějí, že si odnesou Switch.

Například v jednom Toys'r'US předem měli ceduli, že mají 35ks Splatoon 2 bundlů a 20 samostatných konzolí. Ve frontě bylo přes 500 lidí.

V některých obchodech se všichni ve frontě zapisují do soutěže, jejíž vítězové dostanou možnost si konzoli koupit. Ne vyhrát, ale vyhrát právo si koupit kus, který je skladem.

Samozřejmě někde čekají lidé pouze na samotnou hru. Ale i tak je pohled na takové fronty téměř neuvěřitelný z pohledu toho, že si můžeme kdykoliv najet na vybraný eShop a za pár hodin držet svůj Switch v ruce. Pokud chcete více obrázků z front, můžete na originální článek na Kotaku. Ale hlavně "Staaaay freeeeesh" :)


DALŠÍ

CGwillWin