akce
Nový trailer na Death Stranding tradične prehlbuje naše otázky

Nový trailer na Death Stranding tradične prehlbuje naše otázky
16:40, 12.06.2018

Dalo by sa povedať, že všetko podstatné z dnešného rána, kedy si SONY strihla jedno veľké sťahovanie popri prezentácii nových či už ohlásených hier, sme už v sekcii noviniek pokryli. Teda ostáva posledná hra, ktorej sa evidentne kolegovia umne vyhli v záujme zachovania akejsi kredibility, avšak ja sa jej nebojím a idem do toho!

Kojima bol avizovaným spestrením (minimálne po stránke nového materiálu ku Death Stranding) samotného eventu a tak ako sme čakali, dovalil do areálu ďalší "WTF" trailer. V zásade určite prínos po stránke nových záberov, avšak tentokrát sa Norman Reedus nepovaľuje väčšinu stopáže po zemi, ale naopak kráča a kráča a kráča. Internetové meme už poriadne pohltili éter a otázkou ostáva, o čom že vlastne bude nová hra od kultového vývojára a autora MGS série?

Z toho čo sme mohli vidieť, by Death Stranding mohol pôsobiť ako vysoko artový projekt, ktorého dušu odhalíme až po vlastnom vyskúšaní, ale na druhú stranu môže z toho nakoniec skutočne vypadnúť niečo úplne iné, čomu prezentácia cez podobné videá len škodí alebo zavádza hráčov. Tak či onak už teraz sa tu formujú dva tábory, kde jeden projekt vyložene nechce ani vidieť a druhý naň zase nedá dopustiť. Pravda je však taká, že okrem samotného autora vrátane nás, nikto stále nevie aké gameplay mechaniky vlastne Death Stranding ponúkne. Skúste si to vyčítať nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin