Quantic Dream uzavrel partnerstvo s Čínskou firmou NetEase a upúšťa od exkluzivít

Quantic Dream uzavrel partnerstvo s Čínskou firmou NetEase a upúšťa od exkluzivít
11:54, 30.01.2019

Čínsky gigant menom NetEase je v súčasnosti žiarivým príkladom túžby expandovať na západ, ešte pred veľkou vlnou zmien, ktoré herný biznis majú v priebehu ďalších rokov postihnúť. Nečaká nás totižto len príchod novej generácie konzol, fakticky to môže znamenať príchod poslednej generácie klasického modelu herných platforiem a veľkú evolúciu v zmysle distribúcie.

NetEase tak po Bungie podpísal zmluvu aj s francúzskou spoločnosťou Quantic Dream, ktorej doterajšie úspechy boli viazané na exkluzívne hry pre SONY PlayStation. To už po novom platiť nebude, keďže ich formát distribúcie sa zmení na multiplatformu. Viac citácia šéfa Quantic-u .

Nasledujúci rok to v zmysle noviniek na hernom trhu bude skutočne jedna veľká evolúcia, čo prinesie novinky v rôznych oblastiach hrania. Naša firma tak chce zastávať kľúčovú pozíciu vo víre noviniek a budúcnosti, čo nám môže zabezpečiť práve partnerstvo s NetEase. NetEase presne chápe filozofiu našej firmy a chcú aby sa na jej podstate nič nemenilo, dokonca zdieľajú našu vášeň okolo precíznosti filmových hier a projektov celkovo.
Povedal David Cage,
DALŠÍ

CGwillWin