Geralt už zarezáva na novom mieste

Geralt už zarezáva na novom mieste
11:23, 08.02.2019

Často je ten herný svet plný paradoxov sem tam okorenených bizarnými fúziami (len si vezmite našu dnešnú recenziu), ktoré však vo výsledku umne podtrhávajú tú podstatu v nás samotných. Stále sa totižto chceme hrať, nech už tá hra má akúkoľvek podobu.

Tento scenár sa dá aktuálne nasadiť aj na vtipný odchod známeho zaklínača Geralta z Rivie, ktorý sa rozhodol skrátiť si svoj dôchodok o menší "melouch". Od dneška je totižto k dispozícii ako nový lovec v populárnej akčnej RPG Monster Hunter: World, ako symbolické podanie ruky medzi spoločnosťami CD Projekt RED a Capcom.

Kto by si myslel, že tento free update neprináša v zásade do hry nič nové, bol by škaredo na omyle. Geralt totižto do sveta MH prichádza tajomným portálom s jasnou predstavou o prekonaní novej dimenzie a návšteve, zatiaľ nepoznaného terénu. Celý quest má názov "Contract: Trouble in the Ancient Forest" a po jeho splnení získate unikátne zaklínačské brnenie vrátane mečov, jak pre seba tak pre svojich pomocníkov. Ak vás teda už dlhšie pálil pocit a chuť vrátiť sa späť do MH: World, nenájdete dnes vhodnejšiu príležitosť. Opakujem, že ide o update úplne zadarmo.


DALŠÍ

CGwillWin