DiRT Rally 2.0 dostává první várku nového obsahu

DiRT Rally 2.0 dostává první várku nového obsahu
23:58, 07.03.2019

DiRT Rally 2.0 dokázal i přes některé menší nedostatky bezesporu naplnit vysoká očekávání, o čemž nejlépe svědčí nadmíru pozitivní recenze i ohlasy od hráčů. Vývojáři ještě před samotným vydáním oznámili, že budou základní hru po vydání rozšiřovat formou sezón.

Pokud jste při koupi investovali do deluxe edice nebo máte v úmyslu jednotlivé sezóny kupovat samostatně, tak vás každé dva týdny čeká nový obsah v podobě aut, tratí, speciálních polepů a menších herních bonusů. První várka přijde do hry již 12. března/marca a přinese dvojici vozů specifikace WRC. Kromě Citroenu C4 WRC v barvách týmu Pettera Solberga přijde na řadu i druhý zástupce značky Škoda ve hře v podobě speciálu Škoda Fabia WRC z roku 2005, se kterým dva závody odjel i slavný Colin McRae.

Vozy kategorie WRC v základní hře kompletně chyběly, takže je jejich přítomnost v dodatečných jistě dobrou zprávou. V následujících týdnech a měsících se dočkáme například nových erzet ve Švédsku či Německu a solidního množství nových aut. Kompletní náplň a trailer k první sezoně najdete níže. DiRT Rally 2.0 vyšel na PC i konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Klik pro zvětšení (DiRT Rally 2.0 dostává první várku nového obsahu)


DALŠÍ

CGwillWin