Je třeba ještě více potvrzovat MW4?

Je třeba ještě více potvrzovat MW4?
09:55, 10.05.2019

Stále nic oficiálního, ale všechny indicie a skryté zprávy lidí okolo Call of Duty celkem okatě potvrzují, že letos dorazí Modern Warfare 4. Tím posledním, kdo přilil trochu do ohýnku je Rober Bowling. Velice známá osoba pod přezdívkou FourZeroTwo, který dříve pracoval v Infinity Ward právě na sérii Modern Warfare než se studio rozložilo zevnitř. Ten v posledních tweetech naznačuje, že čtvrtý díl je na cestě.

První tweet odkazuje na operaci Kingfish z Modern Warfare 3, která se udála 8.10.2013, jenže Robert do svého tweetu, kromě textu písně Johnyho Cashe, datum 8.10.2019. Copak to asi může naznačovat? Už Black Ops 4 vyšly v říjnu, což byla změna vzhledem k sérii, která tradičně vycházela v listopadu.

V dalším tweetu Robert postnul flashback do Modern Warfare 2 z asi nejvíce traumatizující scény té hry, kdy Ghost přišel o život díky zradě z vlastních řad. To je pouze reference na sérii.

Co je zajímavější je následující tweet. Ten ukazuje Roberta na jakési stage se spoustou zeleného osvětlení. Tweet říká, že by měl už dávno spát, ale něco ho tak zajímá, že ještě nešel. A to nejdůležitější je jeho tričko. Řeklo by se klasické MW triko, jenže je tam okatě začerněná část, kde by za MW mohlo následovat nějaké číslo. Pochybuje někdo o tom, že by záměrně mazal dvojku či trojku? Těžko co?

A to samé si myslí i lidé kolem Call of Duty a známý youtuber ChaosSilencer tweetnul na Roberta jeho straší fotku z MW3 eventu, ale s upraveným logem na čtyřku. Robert odpověděl "Vy mě dostanete do potíží".

A to je vše, má někdo pocit, že letošní Call of Duty od Infinity Ward není Modern Warfare 4?


DALŠÍ

CGwillWin