Třetí sezóna v Apexu a s ní nová mapa

Třetí sezóna v Apexu a s ní nová mapa
08:49, 28.09.2019

Příští úterý bude nabité. Nejen, že vychází noví “ghosti”, ale také velké DLC do Destiny 2 a startuje třetí sezóna Apex Legends a podle úvodních trailerů vypadá sakra zajímavě. To co jiným Battle Royale trvá roky, tak Apex stíhá během prvního roku svého života. Přichází totiž nová mapa - World’s Edge. Ta hodně mění barevnou paletu a přidává zelené kopce, zasněžené hory, lávou zaplavené části a také to vypadá, že tam najdeme také regulérní město (že by jejich Tilted?). A to nejlepší je neustále se pohybující vlak!

Klik pro zvětšení (Třetí sezóna v Apexu a s ní nová mapa)

Aby toho nebylo málo, tak dlouho teasovaná legenda Crypto přichází do hry a jeho speciální schopnosti obstarává dron. Ten za něj dokáže otevírat loot kontejnery a hackovat dveře. Díky neural link mohou všichni spoluhráči vidět co v okruhu 30 metrů dron odhalí. A ultimátní schopností je EMP puls, který zraní štít nepřátel, zpomalí je a vyřadí pasti.

Novou zbraní je energetická Charge Rifle. Samozřejmostí je i nový Battle Pass se 100 úrovněmi odměn, kterými je třeba se prokousat. Další sezony se dočkají také fanoušci Ranked módu a to určitě nejsou všechny novinky.


DALŠÍ

CGwillWin