akce
Izometrická RPG Gamedec je hra ktorej chcete dať svoju výplatu

Izometrická RPG Gamedec je hra ktorej chcete dať svoju výplatu
19:16, 29.03.2020

Spustila sa Kickstarter kampaň pre sci-fi RPG s neskutočne sugestívnou vizuálnou prezentáciou. Spoločnosť AnsharStudios, ktorá má osemdesiat vo svojom fachu skúsených odborníkov, zadalo základnú sumu 50 000 dolárov, ktoré pochopiteľne aj takmer okamžite vybrali.

Tejto skutočnosti sa nikto vôbec nečuduje, keďže ich vízia adaptívne spracovanej detektívnej RPG s nádhernou Cyberpunk grafikou, si jednoducho pýta povolenie vám zobrať peniaze bez akýchkoľvek výčitiek. Niečo ako keď sme si poprvýkrát pustili trailer na súčasný masový indie hit Disco Elysium a okamžite vedeli, že toto nemôže sklamať.

Svetu vládnu korporácie s miliardami dolárov na konte. Aby sa ľudia vyhli každodennému utrpeniu, ponoria sa do virtuálnych svetov a dúfajú, že nájdu úľavu, pôžitok a dobrodružstvo. Chcieť vedieť niečo viac však logicky vedie k novým problémom a niekto ich musí vyriešiť, to je Gamedec. Ako detektív hry prijímate prípady od zúfalých a rozmaznaných zákazníkov, objavujete intrigy a odhaľujete skutočnú pravdu. Vaše rozhodnutia nebude vôbec ľahké robiť, niektoré voľby sa síce budú zdať správne, zatiaľ čo iné vás však môžu vo výsledku silne prekvapiť. Každé vaše rozhodnutie utvára svet hry a osobnosť vašej postavy. Bez ďalšieho zbytočného rečnenia si pustite trailer nižšie a opýtajte sa samého seba; nechceli by ste do takéhoto projektu vložiť nejaký ten kapitál?!


DALŠÍ

CGwillWin